- 15 Ağustos 2015
- 2
- 0
- 1
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #93.921
Arkadaslar dun bisey yazmistim bana yardimci olacak bilgisi olan yokmu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buyrun k.bakmayin yazinizi gormemis olabiliriz tekrar edermisiniz?Arkadaslar dun bisey yazmistim bana yardimci olacak bilgisi olan yokmu
Git guzelim psikiyatra gitmek iyidir kendini kurtarirsin ben gitmistim 2008 de bana cok iyi gelmisti.simdi bile gitmek istiyorumda korunmadigim icin gitmiyorum:) koyayım tamam bana da bomboş geldi vala :) tabikide kaybetmez abla biz yapacağımızı yaptık bide habire başıma kaktı onu yaptım bunu yaptım diye bizim yaptıklarımızı unutarak. Bende dedm ama senin yaptığın kadar bizde sana yaptık sen evlatlarından saygı hürmet mi gördün bugüne kadar bide bana laf söylüyosun dedm belki kötü oldu ama dayanamadım artkpazartesi kısmetse psikiyatra gidicem abla
Git guzelim psikiyatra gitmek iyidir kendini kurtarirsin ben gitmistim 2008 de bana cok iyi gelmisti.simdi bile gitmek istiyorumda korunmadigim icin gitmiyorum
Hosgeldiniz kayiplariniz icin uzuldum...Allah yardimciniz olsun...kayiplariniz oldigundan durumunuzu doktor da bildigi icin baslanir diye dusinuyorum...cunku igne ve ilac icin hastane kayiplariniza gore rapor vs veriyomus diye biliyorum ama siz yine de bi arastirin derim gecmis olsun...Hayirli geceler arkadaslar araniza yeni katildim yardim ederseniz sevinirim 12 yillik evliyim 11 yasinda kizim var 5 senedir bebek istiyorum ama olmuyir surekli dusuk yapiyorum 2012 de 7 aylik oglum karnimda öldü gebelik zehirlenmesi dedi sadece ondan sonrada 2 dusuk yaptim 3 ay oncede kan pihtilasmasi oldugunu ogrendim hamile kaldigimdada igne ve progestan kullanacakmisim ama duyduguma gore hamile kalmadan progestana baslaniyormus aranizda bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim Allaha emanet olun
Icmeye devam et pazartesi sabah git kontrole sorun olmaz zaten ne kadar grlistigine bakacakkızlar çok çok acil yardımınıza ihtiyacım var ben yumurta geliştirmek için ilaç kullanıyorum ilk defa bu ay başladım doktor adetin 3. günü başla ve 10. günü kontrole gel dedi 10. gün pazara denk geldi doktoru aradım ama ulaşamadım ben bugün bu ilaca devam edimmi yoksa bugünü içmeden mi geçireyim yardım edin lütfen
Inşallah tutar tatlım hayirlisiyla :) ama doktor mesela bu hafta iliski olsun dedi sen sonraki hafta da iliskiye devam et bende ilac kullandim doktor bu hafta olsun iliski dedi o hafta olmadi pihtilasma icin kan vermistim test sonucu bekledik temiz çıktı şükür oyle olunca belki tutar dedik sonraki hafta denedik tuttu bebis :) meger yumurtam gec catlamis ilacla büyüdüğü icin. Allah razi olsun dualarin için :)tamam içtim şimdi yarın sabah erkenden gideceğim. canım benim iki canlısın dua et benim için Rabbim evladını sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin
sendende razı olsun canım yarın ilk kontrol ama çok moralsiz ve umutsuzum bede 4 ay önce kürtaj geçirdim bebeğim 2 aylıkken bıraktı beni kalbi atmıyordu şimdi tekrar başa döndük yaşadıklarımız geliyor aklıma rabbim yardımcımız olsun
Bende denedim denedim oldu kaybettim yine denedim sonunda iki ay ara verdim adet olduguna üzülmemek o kadar iyi geldi ki anlatamam vaktini bekliyor iste bak benim 3.yilim dolacak eylülde inşallah ancak alacagim kucagima ki evlenir evlenmez hamile kalmama rağmen10 aydır uğraşıyorum...olmuyo ben denemeye başlayalı etrafımda yani ailemde 7 kişi hamile kaldı 2 si doğum yaptı bile...Yoruldum herşeyi denedim...Eşime keçiboynuzu kürü bile yaptım zavallım....benimde içmediğim kür kalmadı zaten hayıt tohumunu bile buldum ve yaptım....Aklından çıkar ozaman olur diyolar nasıl çıksın her ay adet olmamam için beklerken oluyo ....Hatta akrabalardan biride hamile kalmış haberi yok ağladı ben istemiyorum diye ilk bebeği bide....Bende olmuyo diye aģlaıyorum hayat işte...RABBIMIN VAR BIR BILDIĞI...AMA HAMILE KALIRSAM GÖRÜRSEM BENDE O ÇIFT ÇIZGIYI BURDA PAYLAŞICAM...RESMINI
Ya canim seni cok iyi anliyoruz, ayni seyleri bende yasiyorum, 6 aydir bende ugrasiyom ama malesef ..... allahtan asla umut kesilmez, o gunleri bizde insallah gorucez10 aydır uğraşıyorum...olmuyo ben denemeye başlayalı etrafımda yani ailemde 7 kişi hamile kaldı 2 si doğum yaptı bile...Yoruldum herşeyi denedim...Eşime keçiboynuzu kürü bile yaptım zavallım....benimde içmediğim kür kalmadı zaten hayıt tohumunu bile buldum ve yaptım....Aklından çıkar ozaman olur diyolar nasıl çıksın her ay adet olmamam için beklerken oluyo ....Hatta akrabalardan biride hamile kalmış haberi yok ağladı ben istemiyorum diye ilk bebeği bide....Bende olmuyo diye aģlaıyorum hayat işte...RABBIMIN VAR BIR BILDIĞI...AMA HAMILE KALIRSAM GÖRÜRSEM BENDE O ÇIFT ÇIZGIYI BURDA PAYLAŞICAM...RESMINI