Gebe kalamayanlar buraya.....

ayyy canım hoşgeldin bizim burdada çok kar var bembeyaz heryer
ayrıca naptın bu ay Hamilelik işini ümidin varmı
Bir kaç gün öncesine kadar vardı bitanem kasıkta sancılar batmalar filan ama şimdi hiç bişi yok bu ayda hüsran sanırım doktora gidicem sonunda ne yapayım ((( haftaya giderim herhalde böyle bekle bekle olmuyor.Ay bacım ilk aydan hamile kalanlara o kadar özeniyorum ki

geldim tatlım sağolasın
bu arada görümcem hamile kaldı bu ay hemde kazala korunuyorlardı bide
Offf canım off ne kadarda gözümde büyüdü biliyor musun bu bebek olayı cok ulaşılamaz birşeymiş gibi geliyor.Allah tamamına erdirsin bizede nasip etsin inşallah

amin canım inşaallah çok sevindim ama ama ama işte
evet tatlım biliyorlar bebek istediğimizi zaten görümcemin hamilelik haberinden sonra benim üstüme düşmeye başladılar üzülmeyelim diye

inşallah bu ay senin kinide alırlar.Bende iyi bir doktor bakınıyorum gideyim bakayım neymiş problem hoş burda coğu insanın problemide yok ama ((

Vermedi birtanem ay sorun nerde acaba yavaş yavaş öğrenicez ((( seninki verdimi canım?

hayır tatlım vermedi
bundan 4-5 ay öncesi doktorum istedi tedavinin ilerlmesi için sorunun anlaşılması için bizimki cahillik yaptı sanki bir tek o vereckmiş gibi veremem dedi doktorumda eşiniz vermeze tedavinizi ilerletemem dedi bende bir daha gitmedim eşimede baskı yapmadım inşaallah birgün kendisi gelirde o ister benden testvermeye gidelim diye:Saruboceq:

çok saçmaymış işte bide bizimkisi gururlu ters geldi ona öyle şeyler
Böyle devam ederse yakında paşa paşa gider sen hiç merak etme birtanem valla bizimkisinin öyle bir derdi yok herşeye hazır..Sanırım ben hazır değilim korkuyorum ya aklıma bintürlü şey geliyor ((

Böyle devam ederse yakında paşa paşa gider sen hiç merak etme birtanem valla bizimkisinin öyle bir derdi yok herşeye hazır..Sanırım ben hazır değilim korkuyorum ya aklıma bintürlü şey geliyor ((

gelmesin canım benim ya vallahi ben senin yerinde olsam 1 dakika bile durmam

gelmesin canım benim ya vallahi ben senin yerinde olsam 1 dakika bile durmam
Bitanem aklımdan bu aralar tüp bebek geçmeye basladı direk tüp bebek için mi yogunlaşsam ne yapsam eşimde bende ikiz istiyoruz zaten.Bu stres beni cok etkiliyor sanki yaşamıyor gibiyim hep bir tarafım buruk ne ile ilgilensem aklıma bebek geliyor

slm ben aranıza yeni katıldım bende 7 aylık evliyim evlendiğim ilk günden beri korunmuyoruz ama olmuyor eşimde bende çok istiyoruz bebeği bende adet düzensizliği vardı 10 gün adet görüyordum doktor panstan fort diye bi ilaç verdi adetin ilk iki günü alıyorum ilacı şimdi 7 gün adet oluyorum ama bebek olmuyor bende çookk sitres yapıyorum galiba sürekli ne yapsamda hamile kalsam diye düşünüyorum ama bu insanın elinde değilki çok istediğin bir şeyi nasıl düşünmeden edebilirsinki helede etrafındaki herkes sana hergün bebek yokmu diye soruyorsaa

bitanem bana sorarsan doktorlar direk olarak tüp bebeğe almalar nasıl 1 sene dolmadan tedaviye başlamıyorlarsa buda öyle

aramıza hoşgeldin canım bence stres yaptığına değmez bende 7 aylık evliyken sters yapıyordum niye olmuyor diye ama şimdi 1,5 yıl oldu sters yapmıyorum demekki rabbimden diyorum bence stres yapma yaparsan hormon değerlerinide bozarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…