- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.501
Git bence canım neden erteliyorsun ki?GÜNAYDIN KIZLAR SORULARIM OLACAK
ben 6 gündür soğan kürü yapıyorum sağ tarafta 3cm lik kist varmış adetime 10 gün vardı ama bu gece adet oldum..kür 15 günlük ya bırakayımmı..adetken devam edilir mi...
bir de doktor bana adetin 2.günü gel dedi..yarın için randevu alamadım ..3.gün gitsem birşey farkeder mi yoksa diğer aya mı erteleyeyim doktora gitmeyi...
Git bence canım neden erteliyorsun ki?
bende yeniyim canım a0 aylık evliyim ve bebek olmuyor adetim düzensizmi bilmiyorum ilk defa böyle oldu bugün adetim gecikeli tam 17 gün cumartesi doktora gideceğimslm ben aranıza yeni katıldım bende 7 aylık evliyim evlendiğim ilk günden beri korunmuyoruz ama olmuyor eşimde bende çok istiyoruz bebeği bende adet düzensizliği vardı 10 gün adet görüyordum doktor panstan fort diye bi ilaç verdi adetin ilk iki günü alıyorum ilacı şimdi 7 gün adet oluyorum ama bebek olmuyor bende çookk sitres yapıyorum galiba sürekli ne yapsamda hamile kalsam diye düşünüyorum ama bu insanın elinde değilki çok istediğin bir şeyi nasıl düşünmeden edebilirsinki helede etrafındaki herkes sana hergün bebek yokmu diye soruyorsaa
Canım 2 seneye yaklaşıyorum ben 4 aydırda korunmayı bıraktım bebik mebik yok malesefmechul_mim kac aylık evlisin canım
4 ay çok az bi süre insallah olur doktora falan gittinmi canımCanım 2 seneye yaklaşıyorum ben 4 aydırda korunmayı bıraktım bebik mebik yok malesef
Gitmedim daha önce 1 düşüğüm oldu istediğim zaman olur dedim ama olmuyor işte4 ay çok az bi süre insallah olur doktora falan gittinmi canım
4 ay çok az bi süre insallah olur doktora falan gittinmi canım
arkadaşlar merhaba bende iğne vurundum pregnly bugün 7 gün oldu iğne yapalı karnımda sanki gaz varmış gibi şiş birde kasıklarımda ağrı var bunlar neye alamet biliyormusunuz
Buralardan duyduğuma göre olabiliyormus bu tür şeyler inşallah bebeğinin sesidir o canımarkadaşlar merhaba bende iğne vurundum pregnly bugün 7 gün oldu iğne yapalı karnımda sanki gaz varmış gibi şiş birde kasıklarımda ağrı var bunlar neye alamet biliyormusunuz
hoşbulduk canım ben hala adet olmadım yamaviş hoşgeldin memleketlim
canım ben 10 aylık evliyim evlendiğimden beri korunmadım hiçsen kaç yıllık evlisin canım ve ne kadardır korunmuyorsun
yaptım canım 3 idrar testi 1de kan testi hepsi negatifee test yapmadınmı?
bildiğim kadarıyla adet ve gebelik belirtileri birbirinin aynıymış seninde adetinmi gecikti csnımkızlar gebe kalıncada aynı adet belırtılerı olurmu bılıomusunuz kasık ve gogus agrısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?