Gebe kalamayanlar buraya.....

GÜNAYDIN KIZLAR SORULARIM OLACAK
ben 6 gündür soğan kürü yapıyorum sağ tarafta 3cm lik kist varmış adetime 10 gün vardı ama bu gece adet oldum..kür 15 günlük ya bırakayımmı..adetken devam edilir mi...
bir de doktor bana adetin 2.günü gel dedi..yarın için randevu alamadım ..3.gün gitsem birşey farkeder mi yoksa diğer aya mı erteleyeyim doktora gitmeyi...

Git bence canım neden erteliyorsun ki?

Git bence canım neden erteliyorsun ki?

adetin 2.günü dedi ya yarın gitmem gerekti ama randevu dolmuş ben de 3.gün gidiyim ozaman..kistin adetle parçalanıp parçalanmadığına bakacaktı ama bana hala var gibi geliyor sağ tarafta biraz baskı var..gebe kalma şansım da sadece sol ovaryumdanmış doktorun söylediğine göre...gerçi rahim filmi de çekeceğini söyledi şu kiste bir baksın heralde adetten sonra da rahim filmi...offf neyse öpüyorum hepinizi...

bende yeniyim canım a0 aylık evliyim ve bebek olmuyor adetim düzensizmi bilmiyorum ilk defa böyle oldu bugün adetim gecikeli tam 17 gün cumartesi doktora gideceğim

arkadaşlar merhaba bende iğne vurundum pregnly bugün 7 gün oldu iğne yapalı karnımda sanki gaz varmış gibi şiş birde kasıklarımda ağrı var bunlar neye alamet biliyormusunuz

arkadaşlar merhaba bende iğne vurundum pregnly bugün 7 gün oldu iğne yapalı karnımda sanki gaz varmış gibi şiş birde kasıklarımda ağrı var bunlar neye alamet biliyormusunuz
Buralardan duyduğuma göre olabiliyormus bu tür şeyler inşallah bebeğinin sesidir o canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…