Gebe kalamayanlar buraya.....

gecıkmedıde daha 4 gun var normalde goguslerım cok agrır bu sefer fazla agrım yok sadece belımde var ama hıc ıcıme dogmuor

Allah gönlüne göre versin canım inş.en kısa zamanda kavusursun bebişine canım :Saruboceq:

evet canım adet ve hamilelik belirtileri aynı ama kendini çok kaptırma sonra hüsranlara uğrama benim gibi tamamı canım

selam canım hoşgeldin iyiyiz ya sen nasılsın bakalım moraller nasıl?

hoşbulduk canım bende iyim sagol canım heyecanla beklıyorum yarın sabah tahlıl sonuclarımı alcam inş.kötü bişey çıkmazda biran önce bebiş için tedaviye başlarım opuyorumnanaktan

hoşbulduk canım bende iyim sagol canım heyecanla beklıyorum yarın sabah tahlıl sonuclarımı alcam inş.kötü bişey çıkmazda biran önce bebiş için tedaviye başlarım opuyorumnanaktan

inşaallah tatlım hepimizin dilekleri o bekliyoruz güzel haberlerini canımboshayallersmile

bendede kist var canım bende soğan kürü içerken hasta oldum ve devam et çokda rahatlattı benı canım bence sende içmeye devam et.bence erteleme canım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…