- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.521
yok canim özel degil. ben 5 yiilik evliyim. 3 yildir bebk istiyoruz ama en cok 2 yildir . daha dogrusu ben istiyorum simdi kocis de istiyor. ben 4 kere asilama oldum. her seferinde heyecanla bekledim ve baska zamanda ümitlendigim oildu ama hep negatif. cok üzülüyordum cooooook ama bu 1 2 aydir fazla takamaya gayret ediyorum canim. zemuszemusbilmiyorumkismile
O zamn yoktur canım bebiş büyük ihtimalle doktora git hayatım en iyi onlar biliryaptım canım 3 idrar testi 1de kan testi hepsi negatif
Canım kişiden kişiye cok değişiyor belirtiler inan ki kendini kıyaslama üzülüyor sonra insangecıkmedıde daha 4 gun var normalde goguslerım cok agrır bu sefer fazla agrım yok sadece belımde var ama hıc ıcıme dogmuor
hoşbulduk canım ben hala adet olmadım ya
Dış gebeliktede testler pozitif cıkıyor
slm kızlar nasılsınız moraller nasıl canlarım opuyorumnanaktan
selam canım hoşgeldin iyiyiz ya sen nasılsın bakalım moraller nasıl?
çok korktum şimdi dış gebelik olmaz dimi arkadaslar
hoşbulduk canım bende iyim sagol canım heyecanla beklıyorum yarın sabah tahlıl sonuclarımı alcam inş.kötü bişey çıkmazda biran önce bebiş için tedaviye başlarım opuyorumnanaktan
GÜNAYDIN KIZLAR SORULARIM OLACAK
ben 6 gündür soğan kürü yapıyorum sağ tarafta 3cm lik kist varmış adetime 10 gün vardı ama bu gece adet oldum..kür 15 günlük ya bırakayımmı..adetken devam edilir mi...
bir de doktor bana adetin 2.günü gel dedi..yarın için randevu alamadım ..3.gün gitsem birşey farkeder mi yoksa diğer aya mı erteleyeyim doktora gitmeyi...
inşaallah tatlım hepimizin dilekleri o bekliyoruz güzel haberlerini canımboshayallersmile
13 gün gecikince doktora gittinmi sende kistmi vardı,hayır canım zannetmem benim adetlerim 13 gün geciktiği olmuştu ama yoktu öyle birşey kist falan olabilir belki zaten dış gebelikte olsa idrar tahlilinde çıkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?