Gebe kalamayanlar buraya.....

Biz malzemeden de calmmiyoruz. Eksik malzemeyle isim olmaz ama yine nafileeeeeeee olmuyorrrrrrrrr :roflol:delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

hırsız sapıtık artık bu yolda hepimiz ne olcak bu işin sonu kız kazaylan yapın herkes öle dio ya kazaylan oldu die sarhoş cıkın yola kaza yapın anladın canımdelikafadulden...

Son düzenleme:
amin bitanem inşallah rabbim bu ay mart kedileri gibiii sevinçten kudururuz dimi birbennnnnnnnnnnnnnnnn

kız valla ben gecen sene denedim ama hakkatten mart sadece kediler için nafile kız melike bizimde bi ayımız olsun o zaman kesin olur bak kedi kadar olamıyoz bahar nisanda bizim ayımız olsun baharla beraber herkes kuduruyoya içimiz cıvıl cıvıl

Melıkecım saĞol canım benım hakkında dÜŞÜndÜklerın ıÇın yok ıŞte allahım kımseye dÜŞmanıma bıle aratmasın Çocuk Özlemını rabbım
bu arad moralını bozma gebertırım haaaa.. Herkes akıllı olsun dımdık ayakta durucaz durmalıyızzz

kıssssss gerceketen bebiş yapıcaz diye kafayı sıyırdık heraldeeesempatiksalakcinni

rica ederim canım sen neler yapıyosun biraz kendinden bahsedermisinnn

canım bende bi türlü çocuk yapmayı beceremiyenlerdenim malesef olmuyo işte herşey normal hiç bi sorun yok 1 yıllık evliyim adım gül böyle işte bu arada mart ayında bizde mersine taşınabiliriz yanına gelebilirim yani tayin bekliyoruz

ayyyy burcu bunu ben hep demiyomuydum canım ama artık yoruldum hakkattennnnkafamçokkarıştı

hadi yaaaaa çok sevinirim walla bende temmuz 5 de evlendim benimkocişde burda polissss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…