- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #10.201
yok arakadsım ben 10 aylık evliyim daha adetim ilk defa 1ay gecikmişti doktor fatluta verdi ama hala adet olmadım sorunum buydu ve de enfeksiyon için fitil vermişti
ilişkiden sonra yanma oluyormuydu,
slm bayanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sende mi bebek istiyosunbende cnm.2ay 10 günlük evliyim.fatluta yı ne için kullandın.?
A. SLM . Hos geldin canim zemuszemus
doktora git sendede enfeksiyon vardır ben adetim bitti sanp ilişkiye girdim ozman bulastı galiba enfeksiyon denilen basbelası 4aydırda böyle devam ediyo ilişkiden soğudum resmenkızlar bendede oluyor ya acıo resmen ne etcem anlamadım gıttı kayganlastırıcımı alsam ne
sen daha dur sırada bizler varız daha yeni sizin gezin dolasın evliliğin tadını çıkartınbende bır sene 4 aylık evlıyım bebek bebek bebekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
fitilden sonra gectimi yanma peki ya 2 adet fitilim kaldı ama gecmedi yanmam
kızlar bendede oluyor ya acıo resmen ne etcem anlamadım gıttı kayganlastırıcımı alsam ne
doktora git sendede enfeksiyon vardır ben adetim bitti sanp ilişkiye girdim ozman bulastı galiba enfeksiyon denilen basbelası 4aydırda böyle devam ediyo ilişkiden soğudum resmen
sen daha dur sırada bizler varız daha yeni sizin gezin dolasın evliliğin tadını çıkartın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?