Gebe kalamayanlar buraya.....

yanılıyorsun arkadaşım ben bugün yeni girdim ve hemen benimle konuştular derdimi sorrdular.hiçte senin söylediğin gibi değiller. ben onları 2-3 gündür takip ediyorum çok sıcaklar önyargılşı davranma lütfen..

Ayyyyyyyyyy kiz cok üzüldüm yaa niye öyle düsünüyorsun ki. Ben elimden geldigince her kese yaziyorum.Hic olurmu sana yazmamak.Belkide sen bize yazmiyorsundur canim. Tabiki hepimizin sorunlari var olmazsa bur da ne isimiz var dimi. Yaaaaaaaaa bak üzüldüm böyle düsünmene canim.kaydirigubbakcemile5

umutlubirben esinte melike yusufburcu artık 4ünüz konuşmayın bizleride görün sakın yanlış anlamayın buarada takip edipte gördüklerim bunlkar es geciyosunuz diğer kişileri görmezden geliyorsunuz

sakın ön yargılı davrandığımı düşünmeyin ayışığı sanada söylüyorum sana sıcak davranmışlar içlerine kabul etmişler şimdide 5li grup olursusnuz heryerde var bu gruplasmalar arkadaslar

Bende bazen yaziyorum.Bekliyorum kimse bana yazmiyor. Sonra tekrar yaziyorum cevap geliyor. Inan bazende hic cevap gelmiyor. Öyle olunca benimde moralim bozuluyor ama yine yaziyorum. Yazmaktan hic vaz gecmiyorum. Bebis problemimiz bizi biraz alingan yapiyor heralde.bilmiyorumkismile

benim senden ne farkım var ki benide tanımıolar. beni içlerine alıyolarda seni neden almasınlar. onlar birbirlerini daha yakındından tanıdıkları için tabiki paylaşımları bizden farklı olacak. sana kesinlikle katılmıyorum bu sitede gruplaşma yok..

umutlubirben esinte melike yusufburcu artık 4ünüz konuşmayın bizleride görün sakın yanlış anlamayın buarada takip edipte gördüklerim bunlkar es geciyosunuz diğer kişileri görmezden geliyorsunuz

Hay ALLAH kiz ne kadar da kirmisiz seni yaaaa. Inan bana ben kim aciksa onunla yazisiyorum.Kimseye ayrim yapmiyorum canim yaaaaaaaaaaaa ay cok dolusun. Ben senin problemini hatirliyorum senin bebegin ölmüstü dimi simdide olmuyor. Bak yazmassam hatirliyamam ki canim.opuyorumnanaktan:sinifsinif:

yok arakadsım ben 10 aylık evliyim daha adetim ilk defa 1ay gecikmişti doktor fatluta verdi ama hala adet olmadım sorunum buydu ve de enfeksiyon için fitil vermişti

yok arakadsım ben 10 aylık evliyim daha adetim ilk defa 1ay gecikmişti doktor fatluta verdi ama hala adet olmadım sorunum buydu ve de enfeksiyon için fitil vermişti

Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ya. kusura bakma ben seni hep öyle biliyordum. Aklimda böyle kalmis cok etkilenmistim bebegi ölen arkdastan. Neyseki senin böyle üzücü durumun olmamis sevindim. Fitil kullandinmi, enfeksiyonun gectimi canim ??? zemuszemus

Bende enfeksiyon kapmistim bir sefer cok fena olmustum doktor hap vermisti gecti. Birde ben ic camasirimi bile ütülüyordum. Bol su ictim özellikle hap kullandigim zaman cok fazla su ictim hiiii birde krem vermisti onuda kullnadim iyilestim canim. alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…