- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #10.181
iyi geceler arkadaslar ben size bi eleştirim olacak siz aranıza kimseyi kabul etmek istemiyorsunuz hep aynı kişiler birbirleriyle konuşuyor herkessin sorunu var herkes içindeki sıkıntıyı paylasmak istiyor ama nafile yazdıklarımızı görmüyorsunuz hoşgeldin deyip geciştiriyorsunuz her zaman konuşanalar melike umutlubirben esinte3konuşuyo hep onların koçişlerini dinliyoruz okuyoruz hep kendi sorunlarını anlatıyorlar ama biz soru sorduğumuzda cevap alamıyoruz bizlerde rahatlamak istiyoruz bu site paylaşma sitesi herkes girebilir 10kere kimse yokmu dedikten sonra cevap geliyor oda acıklayıcı değil devamlı taakip ediyorum yazılarınızı kendi aranızda konuşmalarınız haricinde baskalarının düşüncelerinede cevaplar yazın
umutlubirben esinte melike yusufburcu artık 4ünüz konuşmayın bizleride görün sakın yanlış anlamayın buarada takip edipte gördüklerim bunlkar es geciyosunuz diğer kişileri görmezden geliyorsunuz
hiç hamile olmadım ki ben ölmedi yani
slm.ii geceler.
size ii geceler kızlar ben kaçıyorummmmm
yok arakadsım ben 10 aylık evliyim daha adetim ilk defa 1ay gecikmişti doktor fatluta verdi ama hala adet olmadım sorunum buydu ve de enfeksiyon için fitil vermişti
yok arakadsım ben 10 aylık evliyim daha adetim ilk defa 1ay gecikmişti doktor fatluta verdi ama hala adet olmadım sorunum buydu ve de enfeksiyon için fitil vermişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?