Gebe kalamayanlar buraya.....

kıs hangi kürle herifi kudurttun bak ben bunu duymadım hemen tarifi ver bakim
olmazsa bende dama çıkarım :roflol:

Bence sen tarifleri bos ver . Direk dama cik. Bosuna vakit harcama. Herifler kuduruyor tavsan kac tilki tut oynuyoruz ama nafileeeee. kaydirigubbakcemile:roflol::sm_cool:kaydirigubbakcemile3klava:

Ben gecen sene ameliyat oldum.Yumurtalarimin üstünde cok incecik bir zar varmis yani perde. O perdeyi kesmis yumurtalarimi serbest birakmis doktor. Birde tüplerim karnima biraz yapisikmis tüplerimide ortaya cekmis uclarini serbest birakmis. Spermleri rahat toplasin diye tüpler. Bu sorunlar bazi kadinlarda olurmus. Yinede ameliyat olmasamda bebk sahibi olabilirmisim. Cokta engel degilmis yani. Oldumda ne oldu ameliyattan sonra tam 3 kere asilama oldum yine yok yine yok. :umursamaz:

ben 3,5 yıllık evliyim 8 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor kötü şeyler duymaktan korktuğum için doktoro gitmeyi erteliyorum ama karar verdim cuma günü gidiyorummmmmmmm

ben 3,5 yıllık evliyim 8 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor kötü şeyler duymaktan korktuğum için doktoro gitmeyi erteliyorum ama karar verdim cuma günü gidiyorummmmmmmm

Bencede git hayatta hic bir seyi ertelememk gerek. Bütün kadinlarin tedavisi bizim kadar uzun sürmüyor ki. INSALLAH sende tedaviye cabuk verenlerden olursun. AMIIIINNN opuyorumnanaktan

inşallah canım allah kucaklarımızı boş bırakmasın... bu ay adetim 8 gün gecikti çok umutlandım hatta sevgililer gününde eşime test çubuğunu hediye edecektim o kadar emindim yani ama cumartesi günü uyandığımda malesef olan olmuştu. inanırmısın o manzarayla karşılaşmamak için 1.5 saat yataktan kalkmadım. çok büyük hayal kırıklığı yaşadım...

iyi geceler arkadaslar ben size bi eleştirim olacak siz aranıza kimseyi kabul etmek istemiyorsunuz hep aynı kişiler birbirleriyle konuşuyor herkessin sorunu var herkes içindeki sıkıntıyı paylasmak istiyor ama nafile yazdıklarımızı görmüyorsunuz hoşgeldin deyip geciştiriyorsunuz her zaman konuşanalar melike umutlubirben esinte3konuşuyo hep onların koçişlerini dinliyoruz okuyoruz hep kendi sorunlarını anlatıyorlar ama biz soru sorduğumuzda cevap alamıyoruz bizlerde rahatlamak istiyoruz bu site paylaşma sitesi herkes girebilir 10kere kimse yokmu dedikten sonra cevap geliyor oda acıklayıcı değil devamlı taakip ediyorum yazılarınızı kendi aranızda konuşmalarınız haricinde baskalarının düşüncelerinede cevaplar yazın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…