- Konu Sahibi EstetikEditor
- #10.361
ben burdan 12 olmadan cıktım iyi hatırlıyorum 11.50 felandı bide hemen çıkınca isim kaybolmuyoooo canımmm
evet canım ben cıktım ardımdan sen cıktın ama akşmki muhabbet baya tatlıydı Şeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben burdan 12 olmadan cıktım iyi hatırlıyorum 11.50 felandı bide hemen çıkınca isim kaybolmuyoooo canımmm
slm kızlar ben geldim
evet canım ben cıktım ardımdan sen cıktın ama akşmki muhabbet baya tatlıydı Şeniz
hoşbulduk canım nasıl olyim canım ya yeni bi güne başladık ama sorun aynı sorun devam ediyo offffff offfffff
hımmmmmm opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5:lepi:laelaelaelaelaelülülülülülüŞeniz
slmm bahriyeli yarimm hoşgeldin nasılsınnnnzemuszemus
sensiz cadılooooz adet bittimi bakim
melike biz biaraya gelsek heralde yıkarız buraları :dance:delikafadulden
evet ama napalım başa gelen cekilir bizde cekeceğiz kız boşver demiyecem cünkü insan boşveremio
hoşbulduk canım ya napim benim bahriyeli nöbetçiydi dün gece yolunu bekliyorum
keşke boşverebilsek canım ya olmuyo işte tüm hayatımızı etkiliyo :çok üzgünüm:
hadi yaaaaaa bizimki gündüzleri gidiyo göreve aksamları geliyoo rahatım walla daha önce 12 24 tü o zaman önleyici hizmetteydi ekip otosunu sürüyodu sabah 6 da gdiyodu şimdi birimi degişti sivil çalısıyoda rahatladık walllaaaaŞeniz
bugün öle güzel bi rüya gördümkiii rüyamda bebişim vardı onla markete gidiyodukkkkk hiç uyanmak istemedim yaa
canım diyecek birşeyim ben de aynıyım KIZ NERELERDESİN SABAHTEN BERİklava:
gece çok geç yattım canım ya birde biliyosun yoldan geldim işler bitmiyo bi türlü
askerlerle polislerin gerçekten işi çok zor canım ya allah yardımcıları olsun adam bi geliyo eve hali kalmamış ya canım benim
bugün öle güzel bi rüya gördümkiii rüyamda bebişim vardı onla markete gidiyodukkkkk hiç uyanmak istemedim yaa