- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #10.401
ilk defa bu ay 1 ay olmadım adet farlutal içtim yine olmadım hiç böyle olmazdı doktora gittim alttan baktı enfeksiyon ve iltihap var dedi fitil falan kullanıyorum ilişkidern sonra çok yanma oluyor
walla milleti görünce bırak catıyı dama çıkıp atlayasım geliyo eltimin gelinleri bizden 3 ay sonra evlendi kız istemiyodu bebek şimdi bana diyoki bıcak keser gibi bizim gelin hamileymişşş napalım hayırlısı olsun biz istiyoz ya ondan olmuyoooo elalem istemiyoo oluyoo iştee:çok üzgünüm:
cnaıms en çalışıyomuydun yaaaa
evet canım sarısın beyaz tenli 172 boy balık etlii daha dogrusu kemiklerim iriii güzel bi hatunmusummm herkes öle diyoo balıkesir trakya izmir kızlarına benzetiyolar daha çok adanalıya ne benzeten var nede adanalı olduguma inanannnn
kız bide kazaylan oldu demiyolarmı kafayı yiyom kız bizim neden kazaylan olmuyo napsak sarhoşmu yola cıksak ama ben alkol kullanmıyomki ne yapsak melike hazır ol mart kapıda hazırla yatağını ben yatağımı sağlamlaştırdım neyseki bişi olursa garantisi var :tomato:
canım çalışmıyorum evdeki işler 40 gündür memleketteydim ev çk fena bi halde tabi valizdeki eşyaları yıka ütüle yerleştir işim çok yani anlıycağın neyse kızlar k.i.b byy
güzel aldım seni kız resmin gamze özçelikya aklıma geldin bende canım balık etliyim baoyumuz aynı hemen hemn ama ben beyaz tenli siyah gözluyüm ama hep sarışın olmak istemişim neyse bende kendimi catma sarışın yapacam bi ara yaptım herkes bayıldı şimdi kızılm boyam gecsin tekrar sarışın olcam bayanssulusmile
deli kıssssssss allahım ya sende birbennnn gibi oldun haaaa oda böle konusuyı yaa gülmekten kırılıyorummmmmm:roflol:
kız bebek meselesi bizi kudurttu napalım kız koçişde bana benzedi gitti yanıma geldiği zaman hadi gel transfer yapalılm dio yıkılıyom gülmekten :roflol:
hadi yaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemileŞeniz:enbuyukkk:
mavişşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bana diyene bak bakkkk kısss buseeeee kısss noldu yine üzülüyon dün bana moral veriyodunnnnnnnn strese hayırrrrrrrrrrrrrrrrr
selam kıslarr
melikecim denk gelmiyoruz arada bizim topiğede uğra bakam opuyorumnanaktan
kız maviş baktı dediki ne işim var bu dellilerin içinde kactı kafamçokkarıştı
öyel canım ama ister istemez insan strese giriyor yaaa.yarın yine muaynem var çok gerginim bugun herkes çok sinirlisin diyorr.yarını iple çakıyorum canım.bakalım hayırlısı artık ne diyeyim artk bebk konusunda 2tarafada biraz baskı yapıyor düşünün artık diyeee.biz yeni düşünmeye başladık ama ben pkoyum diyemnmiyorummmafoldumben
desem hergün çocuk olmuyormu olmuyor demeyen başlarlar oda beni çok sıkıarr.
rüyan süpermiş canım.inş.gerçek olur
ben geldim kızlar işlere biraz ara verdim
ama sizler nereye gittiniz ya offff
gel canım gel işin bittimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?