Gebe kalamayanlar buraya.....

MAVıŞ SıTEM EDıYOR AMA KENDıSı ORTADA YOK BıDE BıZE SAYIYO AA AYIP CANIM AYIP KIZ ZıLLı CIK ORTAYA ADINI GÖRDÜM

evet canım ya napalım allah canlarını sağ etsin ii olduklarını bilelim o bile bize yeter napalım seviyoruz işte ben bazen gıcık etmek için diyorum benimkine birdaha dünyaya gelirsem asla asker karısı olmam . çıldırtıyorum böle arada tatlı atışmalar napalım:kedi:

ah ahhhhhh napalım allahım baska dert verip derman aratmasın rabbim daha çok genciz olur heraldeeeebayanssulusmile

EVET COK DOĞRU RABBİM DERMANSIZ DERT VERMESİN SAĞLIK OLSUNA KIZ OLUR CİVCİVLERİNİ PEŞİNE TAKARSIN AAAAAAAAA UMUTSUZ OLMAYALIM KIZLAR SİZ BENİM DEDİĞİMİ YAPIN YAPTIĞIMI YAPMAYIN[KENDİMİ YİYORUM NASIL ÜZÜLÜYORUM senağlama HEP BÖLE AĞLIYOM]

bende öle diyom biliyonmu ben niye polisss esi oldumki böle manyakla evlendimki diyom eee napacadın diyo gülüyo benimkiiii polis olmasaydım yine seni bulur yine seninle evlenirdim diyoooookaydirigubbakcemile3Şeniz kıssss çok seviyom bunu waryaaa esssekler gibi seviyom hemdeeeeeolumunekankayizsmile

ah canım kıyamam hep öle dısımız gülüyo içimiz kan aglıyo wallaaaaaa

kıs burda dam yok hep çatı napıcam çocuk yapıcaz derken çatıdan düşmeyelim :roflol:

walla milleti görünce bırak catıyı dama çıkıp atlayasım geliyo eltimin gelinleri bizden 3 ay sonra evlendi kız istemiyodu bebek şimdi bana diyoki bıcak keser gibi bizim gelin hamileymişşş napalım hayırlısı olsun biz istiyoz ya ondan olmuyoooo elalem istemiyoo oluyoo iştee:çok üzgünüm:

evet bir ah ceksem karşıki dağlar yıkılır napalım umut dünyası elden bişi gelmio sadece dua edeebiliyoz can cıkmadıkca umut bitmez canım kız melike bu arada sarışın mısın:uhm:

evet canım sarısın beyaz tenli 172 boy balık etlii daha dogrusu kemiklerim iriii güzel bi hatunmusummm herkes öle diyoo balıkesir trakya izmir kızlarına benzetiyolar daha çok adanalıya ne benzeten var nede adanalı olduguma inanannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…