Gebe kalamayanlar buraya.....

Ayyy bende türkiyeye gitmek istemiyrum. Cünkü ecrinin, yasadiklarini bende yasiyicam. Sorular?? Doktora gttinmi ? Ne dedi ? Niye olmuyormus ? Sendemi sorun, yoksa kocandanmi ? Filanin su sebepden cocugu olmus veya bu sebepten olmamis su böyle tedavi görmüs.Tüp bebek yaptiricanmi ? Acikli bakmalar sonra baska ineliyici sözler .Tabiki kisine göre degisir sözelr ifadeler. Bür sürü laf dedikten sonra olur olur ALLAH büyüktür lafi pesine gelir. Afffffffffffffffff ya ben ne yapicam. Annemi babami da cok özledim.senağlama:çok üzgünüm:

Merhaba canım nasılsın işler nasıl gidiyor(yani şu hamile kalma işi)

Sana da merahaba , iyi diyelim iyi olalim. Sen nasilsin. Hmis kalam isi dolu dizgin gidyor. Hatta bu ayda isilama oldum ama tik yok. Ben karar verdim bu ay kedilerle birlikte dama cikicam. Onlardan ilham alicam. Belki bende onlar gibi cifter cifter dogururum. Himm ne dersin ?? kaydirigubbakcemile3:sm_cool:

Evet canıj haklısın.İnsanlar böyle hemen bir eksiklik gördükleri zaman yakasına yapışıyorlar.Bu sadece içinde bulunduğumuz sorunla ilgili değil heşeyde de böyle davranıyorlar

Hemen hamis kalanlara soramiyoruz. Bu kadar nasil hizli hamis kaliyorsunuz. Bari kedilere soralim onlardan bu isin püf noktasini ögrenelim.Bak onlar bir ay ask,mesk yapiyorlar bir sene doguruyorlar. Tek atis. Bak bu is kafama yatti. haaaaaaaaaaa Şeniz

Valla canım aynen bende elimden geleni yapıyorum ama tık yok.Birde benimki hamile kalmaklada olmuyor.Önemli olan bu süreci atlatabilmem ben çift rahimliyim.Düşük riskim çok fazla

Valla canım aynen bende elimden geleni yapıyorum ama tık yok.Birde benimki hamile kalmaklada olmuyor.Önemli olan bu süreci atlatabilmem ben çift rahimliyim.Düşük riskim çok fazla

ALLAH yardimcin olsun. BU nasil bir problemdir bir fikrim yok ama umarim hamilelik sürecicide kolayca gecersin. opuyorumnanaktan

ben daha önce almanyaya nişanlydım anlasamadık ayrıldık iyikide atyrılmışım yoksa yurt dısında nasıl yasardım senin gibi çok özlerdi ailemi ailem balıkesirde ben bursadayım yine bile çok özlüyorum offfffff offffff

Kıslar dÜn aŞılama yapıldı..... 15gÜn nasıl geÇeÇek .... Merak acabalar psıkolojımı allak bullak edıyor. ŞÖyle bır sıste olsada 15gÜn boyunca uyusam hıÇ uyanmasam uandıĞımda da baksamkı hamıleyım hehe ne gÜxel olurdu ...allahım her ısteyene nasıp eylesın. GÖnlÜndekı bebıŞı....

amin canım inşallah yüzün güler senindeeeeeeeeeee

amin canım inşallah yüzün güler senindeeeeeeeeeee

sağol canım aminnn cümlemizin gönlündeki bebişi allah ım sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip eylesin. Yüce yaradanım elbettwe herşeyi daha iyibilir ama bebeğini sokağa bırakacak kişiliksizlere istemeyenlere kendilerine bakmakdan aciz olanlara neden bebiş nasip ederde bizim gibi bebişi olsa uğruna herşeyi yapabilecek bir damla göz yaşı dökmemesi için he türlü fedakarlığı yapabilecek kişilere neden vermiyor.... Nerde hata yapıyoruz acaba.

Recek tayip erdoğan diyor ya bıkmak yok yola devam.... :) bizde de aynı pes etmek yok çalışmalara devam....

amin canım aynen öle wallaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…