- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #10.481
Merhaba canım nasılsın işler nasıl gidiyor(yani şu hamile kalma işi)
Ayyy bende türkiyeye gitmek istemiyrum. Cünkü ecrinin, yasadiklarini bende yasiyicam. Sorular?? Doktora gttinmi ? Ne dedi ? Niye olmuyormus ? Sendemi sorun, yoksa kocandanmi ? Filanin su sebepden cocugu olmus veya bu sebepten olmamis su böyle tedavi görmüs.Tüp bebek yaptiricanmi ? Acikli bakmalar sonra baska ineliyici sözler .Tabiki kisine göre degisir sözelr ifadeler. Bür sürü laf dedikten sonra olur olur ALLAH büyüktür lafi pesine gelir. Afffffffffffffffff ya ben ne yapicam. Annemi babami da cok özledim.senağlama:çok üzgünüm:
Sana da merahaba , iyi diyelim iyi olalim. Sen nasilsin. Hmis kalam isi dolu dizgin gidyor. Hatta bu ayda isilama oldum ama tik yok. Ben karar verdim bu ay kedilerle birlikte dama cikicam. Onlardan ilham alicam. Belki bende onlar gibi cifter cifter dogururum. Himm ne dersin ?? kaydirigubbakcemile3:sm_cool:
Valla canım aynen bende elimden geleni yapıyorum ama tık yok.Birde benimki hamile kalmaklada olmuyor.Önemli olan bu süreci atlatabilmem ben çift rahimliyim.Düşük riskim çok fazla
nilde, senin sorunu ne canim. Benim artik bir sorunum yok ama yine olmuyor. Olmayinca olmuyor ne yapsan nafile. INSALLAH senin tez zamanda bebisin olur kiz AMIIIIIIINN zemuszemus
ben daha önce almanyaya nişanlydım anlasamadık ayrıldık iyikide atyrılmışım yoksa yurt dısında nasıl yasardım senin gibi çok özlerdi ailemi ailem balıkesirde ben bursadayım yine bile çok özlüyorum offfffff offffffAyyy bende türkiyeye gitmek istemiyrum. Cünkü ecrinin, yasadiklarini bende yasiyicam. Sorular?? Doktora gttinmi ? Ne dedi ? Niye olmuyormus ? Sendemi sorun, yoksa kocandanmi ? Filanin su sebepden cocugu olmus veya bu sebepten olmamis su böyle tedavi görmüs.Tüp bebek yaptiricanmi ? Acikli bakmalar sonra baska ineliyici sözler .Tabiki kisine göre degisir sözelr ifadeler. Bür sürü laf dedikten sonra olur olur ALLAH büyüktür lafi pesine gelir. Afffffffffffffffff ya ben ne yapicam. Annemi babami da cok özledim.senağlama:çok üzgünüm:
nilde canı m çift rahim nasıl oluyor iyi bişey mi kötü bişeymi buValla canım aynen bende elimden geleni yapıyorum ama tık yok.Birde benimki hamile kalmaklada olmuyor.Önemli olan bu süreci atlatabilmem ben çift rahimliyim.Düşük riskim çok fazla
nilde canı m çift rahim nasıl oluyor iyi bişey mi kötü bişeymi bu
kızlar selam napıyosunuz görüşmeyeli
keyifler nasıl
Kıslar dÜn aŞılama yapıldı..... 15gÜn nasıl geÇeÇek .... Merak acabalar psİkolojİmİ allak bullak edİyor. ŞÖyle bİr sİste olsada 15gÜn boyunca uyusam hİÇ uyanmasam uandıĞımda da baksamkİ hamİleyİm hehe ne gÜxel olurdu ...allahım her İsteyene nasİp eylesİn. GÖnlÜndekİ bebİŞİ....
amin canım inşallah yüzün güler senindeeeeeeeeeee
sağol canım aminnn cümlemizin gönlündeki bebişi allah ım sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip eylesin. Yüce yaradanım elbettwe herşeyi daha iyibilir ama bebeğini sokağa bırakacak kişiliksizlere istemeyenlere kendilerine bakmakdan aciz olanlara neden bebiş nasip ederde bizim gibi bebişi olsa uğruna herşeyi yapabilecek bir damla göz yaşı dökmemesi için he türlü fedakarlığı yapabilecek kişilere neden vermiyor.... Nerde hata yapıyoruz acaba.
Recek tayip erdoğan diyor ya bıkmak yok yola devam.... :) bizde de aynı pes etmek yok çalışmalara devam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?