- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #10.461
neyse canlar ben kacar kendınıze ıyı bakın hayırlı aksamlar hepiniize dılegım bıdahakı ay herkesın kucagında 1 tane bebiş olurr inşallah
koca memelıler sizi :enbuyukkk:
slam kizlarrrrrrrrr nasilsinizzzzzzzz opuyorumnanaktan
Merhaba kızlar ..Nasılsınız? Ben uzun zamandırlı vakit bulup da giremedim.
aman efendim aman kimler gelmiş kimler kıs birben azgın karıııı nerdesin sennnnnnn
doktora gıttım ama tatmın olmadım bu ay burda bı arkadasımla gıdecem ben bıde doktora gıttıgımde cook sıtreslı oluyoru vee tek basıma gıttıgım de doktorun dedıklerını anlamıyorum bu bıyana gıttıgım doktorlar duzgun ılgılenmedıler bu ay sonunda allah kısey ederse arkadasıla doktora gıdecem bakalım ne dıycek
Azginmi diyene bak :roflol::sm_cool: Mart kedisi olmaya karar verdigine göre bu seferde baska pilanlarin var demektir. heeeeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3hihoyyyt
hehehhhee kuduruk karııı war tabiiiii popolarımın altına koccaman bi yastık koyucamm sonraaa maynoz suyuna oturucammm sonra bal çörek otu tarcın karıstırıp yicemmm tabiii kocişde beni yicekkkkkkkkŞeniz
hehehhhee kuduruk karııı war tabiiiii popolarımın altına koccaman bi yastık koyucamm sonraaa maynoz suyuna oturucammm sonra bal çörek otu tarcın karıstırıp yicemmm tabiii kocişde beni yicekkkkkkkkŞeniz
mrb nil hoşgeldinnn iyi walla hep aynı hala hmiş olamadık sende ne war ne yok canımmm
Vallah ben bu kadar teferruatla ugrassam, adam birak beni yemeyi heeeeeeeeeee yutar kisss. Benkaydirigubbakcemile3laelaelaelaelaekaydirigubbakcemile hic kür yapmadan benim herifle iki üne bir mac yapiyoruz. Birde yedirsem ne yapar acabaaaaaaaaaa
Yok canım benden de bu ay umut yok.Adet tarihime 3 gün var ve şimdiden karnım,belim ağrıyor.Yani vücudum sinyal veriyor bana,:1no2: ümitlenme diyor.
hadi yaa sagık olsun napalım benimde hala gögüslerim agrıyo walla adetimin bugün 6 günü
havayı iyi atıyon ama elin boşşşşş naberr aynı bennn kızım bizdede öle kim demiş kür yapmısım buseye sor alla alla sende kıskanççç karı nolucakkkkkk
Kiz bizimkisi kür yemeye sevmiyor. Kalbimimi durduracaksin diyor. Neymis ben hava atmiyormusum dogruyu söylüyormusum. haaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile
Kiz melike, bende mavis gibi küsemmi ne. Bak slm verdim. Sen haric kimse bana yazmadi. Alacaklari olsun koca popolu zillerrrrrrrrrrrrrrrrrrr. bilmiyorumkismile
Sen yaparsin bebek bahane kocisi kudurtmak sahane demissindir. Hani yeni evlisinizyaaaaaaaa haaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?