- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #10.501
merhabalaaarr bende bebiş özlemi çekenlerdenimmmm bu ayın 5 de klomen e başladım 5 gün kullandım.bugün de duphaston a başladım.dr herşey normal dedi ama bazı arkadaşların yazılarını da okudum sorun olmadığıhalde çok kere deneyip başarısız olanlar var.çok üzülüyorum.inşallah hamiş olurum.allah isteyen herkese versin güzel sağlıklıbebişler aminnnn..
TEŞEKKÜRLER :ecrin_bebek:
merhabalaaarr bende bebiş özlemi çekenlerdenimmmm bu ayın 5 de klomen e başladım 5 gün kullandım.bugün de duphaston a başladım.dr herşey normal dedi ama bazı arkadaşların yazılarını da okudum sorun olmadığıhalde çok kere deneyip başarısız olanlar var.çok üzülüyorum.inşallah hamiş olurum.allah isteyen herkese versin güzel sağlıklıbebişler aminnnn..
ben daha önce almanyaya nişanlydım anlasamadık ayrıldık iyikide atyrılmışım yoksa yurt dısında nasıl yasardım senin gibi çok özlerdi ailemi ailem balıkesirde ben bursadayım yine bile çok özlüyorum offfffff offffff
Melikeeee kiz senin adetin bitmedimi mesayin baslamadimi?? alsanaalsanasmile
Kıslar dÜn aŞılama yapıldı..... 15gÜn nasıl geÇeÇek .... Merak acabalar psİkolojİmİ allak bullak edİyor. ŞÖyle bİr sİste olsada 15gÜn boyunca uyusam hİÇ uyanmasam uandıĞımda da baksamkİ hamİleyİm hehe ne gÜxel olurdu ...allahım her İsteyene nasİp eylesİn. GÖnlÜndekİ bebİŞİ....
Kıslar dÜn aŞılama yapıldı..... 15gÜn nasıl geÇeÇek .... Merak acabalar psİkolojİmİ allak bullak edİyor. ŞÖyle bİr sİste olsada 15gÜn boyunca uyusam hİÇ uyanmasam uandıĞımda da baksamkİ hamİleyİm hehe ne gÜxel olurdu ...allahım her İsteyene nasİp eylesİn. GÖnlÜndekİ bebİŞİ....
canim hos geldin. Seni heralde en iyi ben anliyorum.bende bu ayla beraber 5. Kez asilama oldum. Ayy sitresi cok yogun oluyor. Simdi hem istiyorsun omuyucak hissindede istemiyorsun. Ben böyleyim gel gitler yasiyorum. Gerci ben alistim eskisi gibi degilim.kendine iyi bak ben bakamadim bari sen bak canim.sebebi ise ben gurbetteyim 2 3 gün esim bakiyor sonra o ise gidiyor ben kalkip her isimi yapiyorum. Birde ümidim olmiyinca da hic kendime bakmiyorum. Ama sen kendine iyi bak. Cok ayakta durma. Aalahım bu klunu üzme o na saglikli, hayirli evlatlar nasip et. Amıııııınn. Opuyorumnanaktan
Kesİnlİİkle moralİmİ bozmadın bİlakİs İyİ geldİn. Yanlızlık nedemek İyİ bİlİyorum.
birbennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
opuyorumnanaktan
canim iyi biliyorum cünkü ben 5 kez asilama oldum. Bak üzüldüm sende yanlizmissin. Neyse iki kisi allahrizasi icin bir is yaparsa 3arkadsi yaadan olurmus. Ayyyyyyy cok heyecanlandim cok icimden gelerek istiyorum. Yarabıııııııııı bu kulunu üzme o nun yanlizligini gider o na sabir ver. O na hayirli,saglikli ikiz bebisler nasip et amınnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?