- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #10.581
kızlAR bişey sorucam
doktor bana klomen verdi ama kimden duyduysam çatlatma iğnesinden önce kullanmışlar klomeni nasıl yani ya sadece klomen kullanıcam ben
slm kızlar ben geldim
şekerler bu sabah doktora gittim herşey normal temiz çıktı doktor klomen verdi
öyle valla canım işimi bırakıp sizine muhabbet etmek benı mutlu edıyor valla.
keşke hep yakın olsak ne süper olur valla
canım mrb.bşy cıkmamsına sevindim.bildiğim kadarıyla once klomen kullnaıyon sonraa.yumurtalar büyüyor büyüdükten sonra iğneyle çatlatıyıon canım.klomen sayfası var ordan bilgi alabılırısın canım
walla yok diyemem olabilir canımmmmmmakannehirŞeniz
canım ben sadece iki ay klomen kullanıcam iğne felan yapılmıycak eğer iki aya kadar hamile kalmazsam rahim filmi çekilecek doktor yumurta takibine bile erken dedi canım iğne yapılmıycak yani onu demek istedim ama nerde araştırdıysam senin dediğin gibi okudum o yüzden kafam karıştı sadece klomen olurmu diye ayrıca cevap yazdığın içinde ilgilendiğin içinde ayrıca sağol arkadaşım :1hug:
Hos geldin canim. Cok sükür senden de hayirli bir haber duyuk. Kolay gelsin rast gelsin INSALLAHopuyorumnanaktan
önemli değil canım.ben öyle duydunm onu aktardımcanım.senin herhangi bi rahatsızlıgın varmı.
benim doktroum önce yumurta takıbı yaptı.şimdide hastalıgım 3,gunu muayne etcek.sonra ilaç vercek ben pko hastasıyım canım
ben sanaa özellllllllllllll anlatırım birbennnnnn canın cekti dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aynen oylee daha kocişime yemek yapmadım sahsen daha erken ama hehehehe:dance::roflol:sırnaşık şey
Yok canim cekmedi Biz zaten dolu dizgin devam ediyoruz. Sen kaybettigin günlere yan.Hem benim canim damda cekiyor. kaydirigubbakcemile3:sm_cool::roflol:
ne yemeyi yapcan kızzz kaydirigubbakcemile3
Yok canim cekmedi Biz zaten dolu dizgin devam ediyoruz. Sen kaybettigin günlere yan.Hem benim canim damda cekiyor. kaydirigubbakcemile3:sm_cool::roflol:
aferın kı çalış çalış temelleri kuvvetlendir
boş duranı allah sevmez kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:
hehehehehe ya alem sınız vallaha yaa ya gul gıbı yataklarınız varken ne damı canım damda rahat olunurmu hehehekaydirigubbakcemile3
Ben dama cikicam.Kedilere özendim dam da temel atma törenine devam edecegiz kismetse. kaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae
neşe bu güne kadar yatakta yaptıkta ne oldu kıs
belki dam işe yarar :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?