Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlAR bişey sorucam
doktor bana klomen verdi ama kimden duyduysam çatlatma iğnesinden önce kullanmışlar klomeni nasıl yani ya sadece klomen kullanıcam ben

canım mrb.bşy cıkmamsına sevindim.bildiğim kadarıyla once klomen kullnaıyon sonraa.yumurtalar büyüyor büyüdükten sonra iğneyle çatlatıyıon canım.klomen sayfası var ordan bilgi alabılırısın canım

canım ben sadece iki ay klomen kullanıcam iğne felan yapılmıycak eğer iki aya kadar hamile kalmazsam rahim filmi çekilecek doktor yumurta takibine bile erken dedi canım iğne yapılmıycak yani onu demek istedim ama nerde araştırdıysam senin dediğin gibi okudum o yüzden kafam karıştı sadece klomen olurmu diye ayrıca cevap yazdığın içinde ilgilendiğin içinde ayrıca sağol arkadaşım :1hug:

önemli değil canım.ben öyle duydunm onu aktardımcanım.senin herhangi bi rahatsızlıgın varmı.
benim doktroum önce yumurta takıbı yaptı.şimdide hastalıgım 3,gunu muayne etcek.sonra ilaç vercek ben pko hastasıyım canım

Hos geldin canim. Cok sükür senden de hayirli bir haber duyuk. Kolay gelsin rast gelsin INSALLAHopuyorumnanaktan

h. b canım ya evet çok şükür herşey temiz çıktı hayırlısıyla birde artık hamile kalsam mercimeğim gelse hep beraber hamilelik haberlerimizi versek sevinsek o günlerde gelicek inşallah :1hug:

yok canım benim bi rahatsızlığım herşey normal ama genede olmuyo 1 yıldır

Yok canim cekmedi Biz zaten dolu dizgin devam ediyoruz. Sen kaybettigin günlere yan.Hem benim canim damda cekiyor. kaydirigubbakcemile3:sm_cool::roflol:

kıslar az kaldı hakikaten dama çıkıcaz valla
naptıysak olmadı belki damda olur hava biraz soğuk ama neyse bizim ateşimiz ısıtır havayı ortamı :kedi:gamyoncuiremsu:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…