- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #10.721
mrb canım hoşgeldin nasılsınnn
rahim kalınlasması diye bişey varmış öyle yazıyor adet getirmiyor mus oda bilginiz varmı
yok öyle birahatsızlığım bildiğim kadarıyla internetten okudum adet gecikirmiş ozman ama benim doktorum allttan baktı öyle bişey olsa söylerdi herhaldehayır canım duymadım ilk defa şimdi duydum hayırdır öle bi rahatsızlığın mı var yoksa
iyiyim canım sen nasılsın
sadece bu kullanmaya başladığım ilaç beni mahvetti çok fena miğde bulantısı yapıyo yaa
bu arada melikecim sağol senden başka selamımı alan olmadı Şeniz
mrb canımm nasılsın.ilaç rahatsız ettiyse doktorunu bi sor canımm tel.acıpda
senin tek sorunun adet gecikmesimi korunuyor muydunuz
yok canım ya bu kullandığım ilacın etkisi doktor söyledi miğde bulantısı yapar diye ama bu halde nasıl günler geçer ya iki ay kullanıcam
mavişe sordum canım şu alıntı işini beceremediğim için bazen cevaplar karışıyo nasıl oluyo bu alındı işi ya herşeyi denedim olmuyo :)))
canım bak mesajların altında alıntı yap diye bi yer var istediğin mesajı ordan alıntı yapabilirsin
hıı anladım canımm .dayan birazz yaa adı neydi ilacının
oleyyyyyyyyyy çok teşekkürler canım ya nasıl sevaba girdin anlatamam kaç gündür deniyordum çok saolllll:Saruboceq:
ne kadar zamandır bebek istiyorsunuz canımklomen le glucophage diye bi ilaç canım diyabet hastalarının kullandığı bi ilaç ama araştırdım genelde gebeliğe yardımcı diye de veriliyo çoğu kişiye canım yumurtalıkların gelişimine yardımcı oluyormuş klomene adet olunca başlıycam inşallah bebşişim gelir artık canım ya
ne kadar zamandır bebek istiyorsunuz canım
klomen le glucophage diye bi ilaç canım diyabet hastalarının kullandığı bi ilaç ama araştırdım genelde gebeliğe yardımcı diye de veriliyo çoğu kişiye canım yumurtalıkların gelişimine yardımcı oluyormuş klomene adet olunca başlıycam inşallah bebşişim gelir artık canım ya
ne demek canım ya önemli değil yardımcı olabildiysem ne mutlu bana dualarında banada yer ver yeter canım ya
meraba ben burda yeniyim.ne kadar zamandır evlisin.sendeki sorun nedir.benim adet düzenziliğim varda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?