Gebe kalamayanlar buraya.....

evet canım aynen öle ne demek ya kafana taktığın için olmuyo hem kafaya takmamak eldemi sanki bizden fazla istiyorlar çocuğumuzun olmasını evet canım malesef alıştık bu ve buna benzer şeylere sen ne kadaRLIK evlisin ne kadarlık bebek istiyosun sorunun ne canım

ben foruma 3.5 yıllık evliyim yazdım ama hesapladım 2.5 yıllık evliyim demek bana o kadar uzun gelmiş(kociş duymasın) delikafadulden 8 aydır korunmuyoruz. doktora gitmeyi hep erteledim korkudan ama bugün sabah gittim ayrıca korkulacak hiçte bişi yokmuş. neyse canım doktor tahminime göre bi sorunun yok dedi. ultrason verdi haftaya bügüne gün verdiler. bide adetin 2. günü hormon tahlilleri yapılacakmış. bakalım hayırlısı...

mavişe sordum canım şu alıntı işini beceremediğim için bazen cevaplar karışıyo nasıl oluyo bu alındı işi ya herşeyi denedim olmuyo :)))
korunmuyoruz canım ben 10aylık evliyim hiç korunmadım hiçde adetim düzensiz değildi 21 gün gecince doktora gittim test yaptık falan negatif cıktı alttan muayene edelim dedi bende istemedim karnınmdan baktı hiç bişey göremiyorum dedi utandımn baktırmadım ertesi gün hala adet olmmayınca ve bunun yanısıra birde ilişkiden sonra yanma olunca gittim doktora allttan baktı ve yumurtan catlamış dedi çok az enfeksiyon var dedi iltihap var azıcık dedi ilaç ver di bide farlutal adet söktürücü verdi ama yumurtan catlamış ilşkiden bulunun değerlendirin zamanı dedi bende bulundum kacarmı bu fırsat ozman ben çok gec yumurtlamış oluyorum hap biteli 5gün oldu ama tık yok hala adet olmadım asırı derece mide yanmam var haplar falan mı dokundu artık bilmem 3gündüğrde ilişkiyi bıraktık korkuyorum yanma olacak diye doktor fitil anca etkisi ni gösterir dedi bugün bitti fitilim bakalım sonuç ne olacak

anladım canım hayırlısı canım ya demekki herşeyin bi vakti saati var buna da çok şükür hiç bi sorun yok ya canım buna sevinelim oooooo siz bize göre baya eskiymişsiniz kıss

benim kuzenim 1 ay adet görmedi test yaptırdı negatif çıktı. 2. ay hala adet görmediği için tekrar doktora gitti. doktor ilaç verdi ama biz içirtmedik sonra araştırdık eğer hamileyse düşük yaparmış. ve 1 hafta sonra tekrar test yaptık hamile çıktı. şimdi 2 aylık yakışıklı bir oğlumuz var.inşallah seninde öledir canım. kimi bünye hamileliği geç algıladığı için geç belli olurmuş. hadi bakalım hayırlısı..

ben 5 aylık evliyim.ama korunmadığımızhalde hamile kalmadım .yani zaten adetim düzensiz die korkuyordum.bekarkende vardı.doktora defalarca gittim ilaç kullandım.ama nafile.düzelmedi.işte bende endişe ediorum.doktor bi sorun yok dio geç olur belki dio ama işte ben strese girdim fazlasıyla.

ama ben o hapların hepsini içtim

benim haziranda 3 yıl olacak.ilk yıl eşim istemedi haliyle o korundu ben değilkaydirigubbakcemile3 dedim ben ilaç falan kullanmam diyr.neredeyse iki yıldır korunma falan yok ama tık da yok.sanırım psikolojik oldu artık benimki.takmıyor gibi görünüyorum ama feci halde kafayı bununla bozuyorum bazen.bir de millet abuk sabuk konuşuyo aaa yapın hemen kaç yıl olmuş,aaa yapmadınız mı hala....falan falan .sanki hadi yapalım deyince hop oluyo hemen.bi amuda kalkmadığım kaldı valla ya

tamam ya ne bağırıyon :mymeka:
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

aaaaaaaaa ama beni sinir ettiniz bu gün zati canım sıkılıyodu ağla ağla için rahatlar hayatta ağlayan kişiye ağlama demem cünkü içindekileri dışa atmak daha iyidir hatta ben sana yardımcı olayım selpaklar bendensenağlamasenağlamasenağlama

takmamak elde diil canım.insanlar hep konuşur susmazlar. söylüyorum 8 aydır korunmuyoruz ama olmuyor diye beni görünce hadi yap artık sende bitane oturup durma diyolar ya sinir oluyom.. nasıl takmıcan kii.. allah hepimizin yardımcısı olsun

hıı anladım canım doktorumda bana adteinin 3günü ilaç yazcam dedi onu kullancan dedi.galıba banada klomen vercek galıbaa.gelir canım gelir inş.üzme kendını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…