- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #10.781
kız nasıl romantik anlat bakalım kocan canlandı galiba
cnm bu ayın 25de yanı az kaldıalkisalkisalkis
nasıl değişti kız anlatsana merak ettim buarada cok seindim
az kalmış kıs hadi hayırlısı inşallah bebişin gelmiştir alkisalkisalkisalkisalkisalkis
yok canım bende yeniyim senin sorunun ne bakalım anlat canımsanırım burda herkes cok eski arkadaş.
sanırım burda herkes cok eski arkadaş.
çok heyecanlanma canım bukadar erken belirti olmaz hamilelik ve adet belirtileri birebir aynı onun için heyecanllanma kaptırdınmı sonuç kötü oldumu üzülüyor insan kendimden biliyorum canım en erken mide bulantısı falan 45günden sonra baslıyor oda 7haftalığğa denk gelir sen hamile bile olsan suan 3 haftalık yaniay ınsallah ınsallah kızlar yaaaaaaaaaaa guclubacismile:dance::dance::dance:
buarada bende bursadayım sen neresindesin canımsanırım burda herkes cok eski arkadaş.
eeee sonra geceyi bekleyemedi galiba gündüz vaktimi saldırdı
kız konuş anlat merak ettim sonra ne oldu yolda yürüdünüz yemek yediniz eeee baskayok cnm gece kırmızı ısıklar altında kıs sussssssssss konsuturma benı deluuuuuuu yolda yuruduk yagmurda mesela :)alkisalkisalkis
çok heyecanlanma canım bukadar erken belirti olmaz hamilelik ve adet belirtileri birebir aynı onun için heyecanllanma kaptırdınmı sonuç kötü oldumu üzülüyor insan kendimden biliyorum canım en erken mide bulantısı falan 45günden sonra baslıyor oda 7haftalığğa denk gelir sen hamile bile olsan suan 3 haftalık yani
kız konuş anlat merak ettim sonra ne oldu yolda yürüdünüz yemek yediniz eeee baska
mız mız hala ilişkiden sonra acıyormu yanma varmı canım
melike esinte umutlu birben daha sayamadığım çok kişiler test sonucumu simdi telle aldım değeri 1796 mıs hamilemiyim ben şimdi
melike esinte umutlu birben daha sayamadığım çok kişiler test sonucumu simdi telle aldım değeri 1796 mıs hamilemiyim ben şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?