Gebe kalamayanlar buraya.....

kız nasıl romantik anlat bakalım kocan canlandı galiba

cnm konustum o dun gunduz msn yazdım boel bole olmaz sole bole olması lazım normal olanı bu bır derdınmı var fılan dedım

anaaaaaa eve bır geldı canavar :) anla kız

ben senın doktorunum kendını bana bırak dıo bayanssulusmile

nasıl değişti kız anlatsana merak ettim buarada cok seindim

bıraz yuzune vurmak lazımmıs yaptıklarını anladı oda tabı

bız yenı evlıyız bune ya sankı kırk yıllık evlı ınsanlar gıbıyız dedım
benden bırde bebek ıstıyorsun bebek bole olmaz

sayende hasta ettın benı dedım

sustu epey sonra

tamam herseyı duzeltcem fılan dedı eve geldı

kası gozu oynuo ılacmı ıctı ne olumunekankayizsmile

ay ınsallah ınsallah kızlar yaaaaaaaaaaa guclubacismile:dance::dance::dance:
çok heyecanlanma canım bukadar erken belirti olmaz hamilelik ve adet belirtileri birebir aynı onun için heyecanllanma kaptırdınmı sonuç kötü oldumu üzülüyor insan kendimden biliyorum canım en erken mide bulantısı falan 45günden sonra baslıyor oda 7haftalığğa denk gelir sen hamile bile olsan suan 3 haftalık yani

yok cnm bende sendenım cok cektım ole kendımı kaptırmıomda

sadece kocısımı sevındım ne guzel olur o aklıma gelınce ıcıım kıpır kıprı oluo

kız konuş anlat merak ettim sonra ne oldu yolda yürüdünüz yemek yediniz eeee baska

evet cnm yemek yedık sonra yuruduk yagmurda el ele bu aralar taktı kafayı her lafının ıcıne sevgılım dıyo aklinialirimsmile

sonra eve geldık zemuszemusbayanssulusmileopuyorumnanaktan

hersey superdı gece ıkıde deprem olmasınmı

agla agla agla cnm cıktı yaaaaaaaaaaaaaeyvahedigeldismile

melike esinte umutlu birben daha sayamadığım çok kişiler test sonucumu simdi telle aldım değeri 1796 mıs hamilemiyim ben şimdi

melike esinte umutlu birben daha sayamadığım çok kişiler test sonucumu simdi telle aldım değeri 1796 mıs hamilemiyim ben şimdi

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ay cok sevındım ay cok sevındımmmmmmm hayırlı olsun cnm :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…