- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #10.801
doktoru aradım hemen ikiz olabilir dedi değer çok fazla dedi ama bende hiç bi belirti yok ve ben gecen hafta salı günü alttan muayene olmuştum doktor yumurtan catlamış demişti ay hamilemi kaldım ben simdi ama bi sürü ilaç kullandım 1haftada değerler bukadar yüksek çıkarmıki ay sasırdım kaldım şimdi ben adet söktürücü falan kullandım ama hala adet olmadım yada daha önceden mi hamileydim doktormu görmediki ama alttan baktı görmezmi görürü dimi:CüvCüv:
ay hamıssın tabı delı kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
doktoru aradım hemen ikiz olabilir dedi değer çok fazla dedi ama bende hiç bi belirti yok ve ben gecen hafta salı günü alttan muayene olmuştum doktor yumurtan catlamış demişti ay hamilemi kaldım ben simdi ama bi sürü ilaç kullandım 1haftada değerler bukadar yüksek çıkarmıki ay sasırdım kaldım şimdi ben adet söktürücü falan kullandım ama hala adet olmadım yada daha önceden mi hamileydim doktormu görmediki ama alttan baktı görmezmi görürü dimi
bilmiyorum da tekrar tel caldı yanlış sonuc vermişler çok üzgünüm hamile değilim benalla alla nasıl doktor bu yaaa belkı gec donlenme olmustur dıyecem ama bu kadar yuksek cıkmaz bence cogul olma rıskı yuksek hayırlısı cnm hemen gıt doktora
bilmiyorum da tekrar tel caldı yanlış sonuc vermişler çok üzgünüm hamile değilim ben
değilim hüngür hüngür ağlıyorum çok kötüyüm ben menepozamı giriyorum niye adet olmuyorum çok fenayım çok kötüyüm bebeğim olmuycakmı benim niye yanlışlık beni buluyor
değilim hüngür hüngür ağlıyorum çok kötüyüm ben menepozamı giriyorum niye adet olmuyorum çok fenayım çok kötüyüm bebeğim olmuycakmı benim niye yanlışlık beni buluyor
melike esinte umutlu birben daha sayamadığım çok kişiler test sonucumu simdi telle aldım değeri 1796 mıs hamilemiyim ben şimdi
bilmiyorum da tekrar tel caldı yanlış sonuc vermişler çok üzgünüm hamile değilim ben
21 yasındayım 10 aylık evliyimya yapma tatlım ya tabiki birgün bizimde bebeğimiz olucak ama elbet vaktini saatini bekliyo nolur yapma canım ya stresten de adet olamıyo olabilirsin lütfen daha çok kendini yıpratma daha yaşın kaç tatlım ya lütfen sakin ol üzme kendini napalım elimizden gelen birşey yok beklemekten ve sabretmekten başka :1hug:
nolcek bu halim çok kötüyüm
offff21 yasındayım 10 aylık evliyim
21 yasındayım 10 aylık evliyim
ama 1ay gecikti 23yasında menepoza girenler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?