Gebe kalamayanlar buraya.....

:CüvCüv:

ay hamıssın tabı delı kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
doktoru aradım hemen ikiz olabilir dedi değer çok fazla dedi ama bende hiç bi belirti yok ve ben gecen hafta salı günü alttan muayene olmuştum doktor yumurtan catlamış demişti ay hamilemi kaldım ben simdi ama bi sürü ilaç kullandım 1haftada değerler bukadar yüksek çıkarmıki ay sasırdım kaldım şimdi ben adet söktürücü falan kullandım ama hala adet olmadım yada daha önceden mi hamileydim doktormu görmediki ama alttan baktı görmezmi görürü dimi

alla alla nasıl doktor bu yaaa belkı gec donlenme olmustur dıyecem ama bu kadar yuksek cıkmaz bence cogul olma rıskı yuksek hayırlısı cnm hemen gıt doktora

değilim hüngür hüngür ağlıyorum çok kötüyüm ben menepozamı giriyorum niye adet olmuyorum çok fenayım çok kötüyüm bebeğim olmuycakmı benim niye yanlışlık beni buluyor

değilim hüngür hüngür ağlıyorum çok kötüyüm ben menepozamı giriyorum niye adet olmuyorum çok fenayım çok kötüyüm bebeğim olmuycakmı benim niye yanlışlık beni buluyor

cnm sogan suyunuı dene adete bıre bırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr takma kafana cnm ALLAH DAHA BETERINDEN KORUUSN

HAYIRLISI BU ZATEN BU HALDE HAMILE KALSAYDIN INAN SAGLIKLI OLMAZDI SIMDI DUSUNUYORUMDA NELER NELER ICMISSIN

ya yapma tatlım ya tabiki birgün bizimde bebeğimiz olucak ama elbet vaktini saatini bekliyo nolur yapma canım ya stresten de adet olamıyo olabilirsin lütfen daha çok kendini yıpratma daha yaşın kaç tatlım ya lütfen sakin ol üzme kendini napalım elimizden gelen birşey yok beklemekten ve sabretmekten başka :1hug:

canım üzülme elbet birgün olacak zamanı değilmiş demek. kendinide bizleride üzme canım. bu arada herkeşe ii akşamlar

21 yasındayım 10 aylık evliyim

21 yasındayım 10 aylık evliyim

tatlım allah aşkına ya daha çok gençsin ve üzüldüğün konuya bak yapma güzelim ya insanlar yıllarca çocuk hasreti çekiyorlar sen daha 10 aylık evliymişsin daha yaşında çok küçük ya hava değişimi ,stres, sevinç bu gibi şeyler bile insanın adet düzenini değiştiriyo nerden çıkardın menopozu canım ya şimdi bi düşün kendine gel sakinleş lütfen dermansız dert vermesin rabbim ya hem o kadar çok imkan varki şu anda tıp da her yolu deniycez canım ya lütfen daha yolun başında böle yaparsan nasıl devam ediceksin bu yolda ve inan bana en kısa zamanda inşallah bizimde meleklerimiz gelicek ama sen önce bi rahatla sonra yapmamız gereken ne varsa yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…