- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #10.821
ama 1ay gecikti 23yasında menepoza girenler var
ay en kart benmiyim aranızda ya 29 yaşındayım ve hala iki kişilik çekirdek aileyiz.
kupa kızıdelikafadulden bacım yengem benden bir yaş büyük üç çocuğu var ay kafamı nerelere vursaaam
hayırlısı dıyoruz artık cnm ALLAH ne zaman ksımet ederse o zaman gelsın gezmelerde bır yere kadar degılmı sonuctaaaaaa[/
öyle tabi canım yaa insan istiyo şöle pusetine koy bızdıkını tak koluna kocişini ohh gez yine.onun tadıda bi başkadır dimi ama
hayırlısı dıyoruz artık cnm ALLAH ne zaman ksımet ederse o zaman gelsın gezmelerde bır yere kadar degılmı sonuctaaaaaa[/
öyle tabi canım yaa insan istiyo şöle pusetine koy bızdıkını tak koluna kocişini ohh gez yine.onun tadıda bi başkadır dimi ama
yanı onun tadıda ayrı aynen bende bazen bu hayalı kuruyorum ınsallah en kısa zamanda yormadan gelırrrrrrrrrrrr bebeklerımızzzzzz
Kizlar slm, Nasilsin melikeeeeeeeeeee bilmiyorumkismile
bıraz yuzune vurmak lazımmıs yaptıklarını anladı oda tabı
bız yenı evlıyız bune ya sankı kırk yıllık evlı ınsanlar gıbıyız dedım
benden bırde bebek ıstıyorsun bebek bole olmaz
sayende hasta ettın benı dedım
sustu epey sonra
tamam herseyı duzeltcem fılan dedı eve geldı
kası gozu oynuo ılacmı ıctı ne olumunekankayizsmile
yok cnm gece kırmızı ısıklar altında kıs sussssssssss konsuturma benı deluuuuuuu yolda yuruduk yagmurda mesela :)alkisalkisalkis
melike esinte umutlu birben daha sayamadığım çok kişiler test sonucumu simdi telle aldım değeri 1796 mıs hamilemiyim ben şimdi
nolcek bu halim çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?