- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #10.881
ya o nedemek şimdi birbennnn yaaa sunu unutmaki allahtan ümit kesilmezmiş bi bakarsın mucize olur sen isyan etme dua et bool bolllll yaaaaaaaalmaz:
allahım sanada vericek bigünnn içimden bi his öle diyooooaklinialirimsmile
Evet kocis olmasda iyice aglasam diyorum icim coooooook dolu. senağlama
Benim babam mubarek bir insan. Bana da cok dua ediyor. Onun duasi kabul olmadiktan sonra ben kimimki diyorum. Bende ne yapicagimi sasirmisim. mafoldumben
Türkiye gidip tüp bebk yaptirmak istiyorum. O da cok pahali diye kocis beni asar belki seneye diyor.yaaaaaaa Ben ne yapicam ALLAHIM sen yardim et. bilmiyorumkismile
ALLAHIMM bizi ümitsizlikten kuratar. :Saruboceq:
işte buuu duuu geliyom namazımı kılıp geleyim canımmmm bi yandanda yemek yapıyom walla canıma rkdasım bol bol dua etmekten baska caremiz warmı yok sakın üzülme biz senin her zaman yanındayızzz bekle sanada dua edip geleyim emi bebişimmmolumunekankayizsmile
canım herseyin bi çaresi wardır elbetteki evet tüp bebek neden olmasın ikinizde saglıklı insanlarsınınz hem yarısını devlet kasrılıyomuş birbenimmmm
Elbette her seyin bir caersi var ama bu bebis meselesi cok zor bir is yaa. Biz türkiyede oturmadigimiz icin bizim tüp bebek masrafini karsilamz ki canim. Bu ülke ise tüp bebegi karsilamiyor.:umursamaz:
birşey soracaktım siz pregesteron testi yaptınız mı kaç çıktı
birşey soracaktım siz pregesteron testi yaptınız mı kaç çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?