Gebe kalamayanlar buraya.....

çok sevindim peki bana tavsiye edebileceğin kadındoğum uzmanı varmı :)
ben çok titizimdir tipik bir başak..ince eler sık dokurum..doktoruma inanılmaz güveniyorum sana kesinlikle Serhat Tatlıkazan'ı tavsiye ederim..dört dörtlük bir doktor..bütün arkadaş çevrem ve ailem ona gidiyor..hiç kimseyi üzdüğünü görmedim..sen kime gidiyorsun şu an canım?

valla canım çok yogunum çok az fırsatım oluyorr nete bakmaya fırsat bıulduıkça bakıyorum canım opuyorumnanaktan

bak buna sevindim kankiiii sen iyi ve mutlıu ol bu bana yeter kendinide fazla yorma tamammı yarın görüşürüz canım kankimmm benimmmmmopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

kızlar merhaba bu topige girmeyeli çok oldu özlemişim hepinizi...
kızlar eşimin sperm sonuçları çok iyi maşallah 2 ayrı yerde test yaptırdı ikisindede hiçbir problem yok hatta doktoru alın bunları oldukça sağlıklısınız demiş.
beni soracak olursanız kan testim iyi alttan muayene sonucu iyi çarşamba usg var hayırlısı artık.

Evet ya coktandir yoktun. Her seyin yolunda olmasina sevindim canim.opuyorumnanaktan

canım bende ciger kavurmaya gitmiştim ugrastırdı biraz anca gelebldim walla tatlım kociş görevden gelicek şimdi yemek yapmasam oolmaz dimi iii bakmak lazımmm anladın sen birbenimmmmmmmopuyorumnanaktan

Evet yemek yapmadan olmaz canim. Bende her gün yemek yapiyorum. Yapmasam ya yemek yerine beni yerse. :sinifsinif:eyvahedigeldismile

yok canım ya alışverişe gittik geldik işte cay içiyoz benim kociş hasta sanırım bu ayda güme gidicekkkk grip olmuşşşş:çok üzgünüm:kafamçokkarıştı

Kiz o kadar da korkma merak etme adam hastayim falan der. Seni de nane, limon yerinede icer. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemilemirmirmirmir: :sm_cool:

Kizlar ben melikeyi gördüm. Birakin neneli limon gibi icmeyi. Agri kesici diye kocisi tarafindan yutulucak bir kadin. Herif agzinin tadini bilirmis canim. kaydirigubbakcemile3:içelim:

çok sevindim peki bana tavsiye edebileceğin kadındoğum uzmanı varmı :)
canım bende bursalıyım medicalparkta ahmet yılmaza gidiyorum hiç paracı değil muayenehanenize geleyim dedim bence gerek yok dedi çok ilgili bi doktor hastanede olmasına ragmen çok ilgileniyor telefonla bile her istediğini soruyorsun senin problemin ne canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…