- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #11.541
menopozmuuu bu yasta hadi yaaa ahh canım allahım tez zamanda kucagını doldursun inşallah yaaa:1hug:
hadi kızlar bende çıkıyorum hepiniz allaha menat olun sabah görüşmek umuduyla hayırlı kandiller
Şeniz hadi bebiş hayırlı kandiller sana kocamn öptüm seni dua etmeyi umutma bütün güzel duaların senide bulsun emiiii
çok haklısın canım.allah önce bize ve eşlerimize sağlık versin.bende dün akşamdan beri kafaya takmıyorum artık. eşimle oturup konuştuk.demekki biz istediğimiz zaman olmuyormuş.onun bizi istemesi lazımmış dedik.artık öle hesaplamalar falanda yapmıcam. çünkü kafayı yemek üzereydim.sürekli elimde takvim.yumurtlama şu gün mü bu günmü dolanıyordum evde. allahıma bıraktım ben. nezaman hayırlıysa o zaman olsun. allahım bizlere sağlık versin.
seni okuyunca ben geldim aklıma aynen öle oluyo canım yaaaaaaakannehir
takmamaya karar verdim canım ama başarabilirmiyim bilmiyorum.8 aydır hayal kırıklığı yaşıyorum. çok zor bi durum. yaşamayan bilemez.
evet canım anlıyorum bende temmuz 5 te evlendim eyül 25 de düşük yaptım sonra her ay taktım acaba olurmu olurmu diye bu defeda adetlerim düzensizleştii ben artık hesaptan kitaptan kafayı sıyıracaktım o yüzden allahım sabr versin önce sonrada saglık sonrada hayırlı bi bebişşş bitanem isyan etmeyelim bugün bol bol dua edelim emi canımm hep beraberr tüm arkadaslara sesleniyorum bende lütfen dua edelimmmmm:Saruboceq:
allahım zamanını biliyordur.zamanı gelince herşey olur diyorum artık kendime.nezaman olması hayırlıysa o zaman olsun...bu düşünce bile beni biraz rahatlatıyor.bugün zaten çok farklı bi huzur var içimde.biliyorum allahım bugün bütün dualarımı kabul edecek. hepimizin duaları kabul olur inşallah.
tatlılar ben cıkıorum canıkolarım dualrınızı eksık etmeyın.hepınızı opuyorum kocaman allhıma emnt olun...
güle güle sekerim yine gellll topragım benim sende dua et emiiiiiopuyorumnanaktan :lepi:
bugun olmaz yarın allh nasp ederse gelırım.ederım tabıkı dua:):):):):)byyyyy
slm tatlıslerrrrrrr
adetım gelmedı daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?