Gebe kalamayanlar buraya.....

amın sagol canımmm yaa kankı incir kürüne davam edeyimmi yoksa arısütü poln bala mı başlıyayım

walla kankiii arı sütü arı poleni çok faydalı diyoo bi çok arkadas incirde faydalı diyooolar bilmemki ne yapsan hepsini yap iştee zaten arı poleni yumrtlama dönemine kadar yiyomussun adetrin ilk gününden baslayıp sonra bırakıyomusun canımm hayırlısı olsun allahım emeklerimizi boşa cıkarmasın insallahhhhopuyorumnanaktan :Saruboceq:

amın canımsagol ben bi deniyeyim o zaman gerçi arısütü polenm balı yedım ben bi kavonoz ama hasta değildim o zaman.incir suyuna devam edeyim o zaman opuyorumnanaktan

amın canımsagol ben bi deniyeyim o zaman gerçi arısütü polenm balı yedım ben bi kavonoz ama hasta değildim o zaman.incir suyuna devam edeyim o zaman opuyorumnanaktan

bende dün aksam incir suyu yaptım yarım bardak içebildimm ya ben inciri daha cok seviyom yiyom tadıda fena degildiii haniiii yap kankam yapp kendine iiibak canım arkadasım benimmmmm :lepi:boshayallersmile

bende dün aksam incir suyu yaptım yarım bardak içebildimm ya ben inciri daha cok seviyom yiyom tadıda fena degildiii haniiii yap kankam yapp kendine iiibak canım arkadasım benimmmmm :lepi:boshayallersmile

ıncırın suyundan zaten ıncırın kendısı daha vıtamınlı daha faydalı yane.kalkım bende yııyım bır tane.bırde burdakı bır tane arkads cam fıstıgı yumurtaları cok buyutuomus cok yemıstım hamıle kaldıgım ay dedi...ama cok yaglı yaw cok kılo yapar.ayrıca benım kılolarda aldı basını gıdıo:)

bende senden ilk defa duydumm aman waryaa sorma yaa manyak olduk bi bebişimiz olsun diye yapmadıgımız denemedigimiz ne kaldı ki o yüzden diyom ya kilo almayanmı war yada kilosu olmayan takmna canımm hersey bebişimiz içinnnnn :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…