- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #11.661
ewt benimde en zoruma gidende bu sorular benim bide adetim evlendimden beri gecikiyo yani 4,5 senedir her ay hayal kırıklına uğradım her ay test yaptım bi umut ama tek çizgi görmekten bıktım hep o test çubuğunda çıkacak çift çizginin hayalini kuruyorum ama bu zamna kadar olmadı inşallah bundan sonra olur inşallah
21 yaşındasın ve 4.5 senelik evlisin baya erken evlenmişsin canım.bende hep o çift çizgi göreceğim ve eşime söyleyeceğim günü hayal ediyorum. inşallah çok yakındır o günler
ewet cnm erken evlendim 17 yaşından gün aldım ve evlendim allaha şükür tek eksiğimiz bebeğimiz eşimle cok iyi anlaşıyoruz bide bu durumda eşimden de destek görmesem hayat iyice çekilmez olurdu allahtan o çok anlayışlı o anlayışlıda insanlar anlayışlı deil herkes üstüme geliyor yada ben öle hissediyorum
boşver canım herkesin anlayışını önemli olan eşinin anlayışlı olması. birbirinize destek olduktan sonra üstünden gelemeyeceğiniz şey olmaz. bizim tek yapmamız gereken sabretmek. allahım bu sabrımızın karşılığını mutlaka verecektir birgün
hayır çalışmıyordum sadece biraz birbirimize vakit ayırmak istedik. biz bebeğimizi istemedik şimdi o bizi istemiyor ama şimdiki aklım olsa asla korunmazdım. ben sandımki korunmayı bırakınca ilk ay hamile kalacağım. nerdeeeeeeee 8. adetimi gördüm
yok cnm öle düşünme sen doğru olanı yapmışsın aslında sonuçta evlilin ilk seneleri sallantılıda geçebiliyo birbirinizi tanımış oldunuz hayırlısı ya olur inşallah daha çok yeni başlamışınız çalışmalara denk gelmemiştir:)) belki bence sen yakın zamnda hamile kalıcaksın içime öle doğuyo inşallah :Saruboceq:
tamam canım bende yatayım artık saat epey geç oldu. banada seninle konuşmak ii geldi. sana yarın için kolay gelsin. ev taşımak zor olur çok ii bilirim. yardıma ihtiyacın varsa geleyim nede olsa yakınız 1 saatlik yol
inşallah canım söz ilk sana söyleyeceğim...
12 mart canım inşallah olmam:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?