- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #11.761
aminnnn birbencimmmmmm hoşgeldin nasılsınnnnnnnn boshayallersmile
bizim ilaçta 830 tl olmayana çok para 3 ay kullanacagız
15 günlük ilaç 110 lira
Hos bulduk, iyi diyelim iyi olalim. Biliyorsun adetliyim ümitlerim yeninden yesermeye basladi. Ayyyyyyyyyyy INSALLAH artik birsey ler olur. Olsun yaaaaa opuyorumnanaktan sunun gibiii
aşılama daha uygun nerdeyse :)
Sen neler yaptin. bilmiyorumkismile
evet canım yaaaaa inşallah bu ay yüzünü güldürür rabbimmmmm
napim canım yaa topikteyim işte sanırım üşüttümm bogazım çok agrıyoo yutkunamıyorumm walla kafamçokkarıştı sen ne yaptınn bitti mi hastalıgınnnbilmiyorumkismile
AMIIIN .Hepimizin INSALLAH seninde. Yarin sogan suyuna basliyicam. Ayyyyyyyyyy düsüncesi bile kötü. Çok üzgünüm çoook: :sinifsinif:
Gecmis olsun. Bende sbah biraz yürüdüm. Ekmek almaya gittim.Yok bitmedi bu gün 6. günümdeyim. boshayallersmile
Ben cikiyorum kizlarr sizlere hayirli günlerrrrrrrrrrrrrrrrr hihoyyyt
hımmmmm hadi bakalımmm canım hayırlısı olsuun burnun tutttt bide içtigin suymus gibi düşünn birbennnnnnnnnnnnnnnnnnkafamçokkarıştı
Evet öyle yapicam artik. Bende kendimce birseyler yapiyim. Hep doktordan beklememk gerek. Kötüde olsa saogan suyunu icicem. bilmiyorumkismile
incir kürü biri istiyodu yazıyorum
7-8 adet inciri iyice yıkayıp ikiye bölüp yarım lt yani iki bardak klorsuz suda 5-10 dak haslanacak daha sonra süzülüp suyu 1 gün içinde tüketilecek bu kür 21.gün uygulanacak 7 gün ara verilecek
yumurta catlatmak için
6.dak kuru inciri kaynattıktan sonra orta boyda taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dak.kaynatın ve ılık sekilde tüketinnn
CANIMMM bu incir ve havuç yenecekmi
canım işte kaynatıyosun yaa süzüp içicen suyunuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?