- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #11.821
ben bunu yeni öğrendim biliyomusunuz kızlar kasıgım agrıyor diye adamı yanıma yaklaştırmıyordum bile 1 senedir o günlerde
takvimle hesaplıyorum varmı önerecegin başka bir yöntem canım
izin al o zaman halden anlarlar heralde kankaa fazla yorma kendini nolur kendine çok iyi bakkk olumunekankayizsmile
1de çıkcam zaten canım.şimdi p.tesi içinde izin alcam 2kere izin almıs olmuyayım bari diye izin almak istemiyorum 1,5 saatim kalmıs dayanayım barıı
1de çıkcam zaten canım.şimdi p.tesi içinde izin alcam 2kere izin almıs olmuyayım bari diye izin almak istemiyorum 1,5 saatim kalmıs dayanayım barıı
folik asit kullanan varmı
canım çok geçmiş olsun kötü bir agrı biliyorum sadece o kısmı sıcak tut ve ayaklarını ilaç almamaya çalış
niye bıraktın arkadaşım?kullanıyodum bıraktım canımmmbilmiyorumkismile
hımmm peki kankiii zaten az kalmış 1 ede dayan canım ne yapıcannn:gitme:
kullanıyodum bıraktım canımmmbilmiyorumkismile
sagol canımmm.valla ilk defa böyle oldu bende hiç bu kadar agrım olmamıstı soğan suyu içmişti 15,gün 4gündürde incir suyu içiyom acaba onlarında etkisi varmı bılmıyorum ben pko hastasıyım.vu yumurtalıklarımda kistler var belkide kistler dökülüyorr.anlamadım yaa.eve gitsem eve sarcam kendimi.ilgin için sagoll
niye bıraktın arkadaşım?
bende önce kullan kilo aldım çok bebekte olmayınca vazgeçtim tekrar başlamayı düşünüyorum
kistler çok agrı yapıyor malesef komşumda var kızcagız kıvranıyor her ay ve dogum yapması lazım daha 19 yaşında eşi istemiyor rahminden olacak dogum yapmazsa kalas kocası istemiyor pislik
tamm kalasmıs o zaman o valla.valla benim eşimde istemiyordu çocuk.
doktora gittim adet düzensiliği için doktor pkosun dedi.bebiş için tedavı olman gerekebilirdedi.eşim de o zaman tedaviye başlayalım dedi.bakalım hayırlsıı olsun hepimiz içinn.nş.hepimiş hamıle kalırızzz:CüvCüv:
evet canım bendede yaptı ama folic plus simdi folik asit yani folbiol kulaandım sende ondan kullan onun yan etkisi öle fazla yokzemuszemus
ayyy arkadaşımda gitti çocuk olmaz dedi kistin var korunmadılar tedavi olurken bebek olmaz deyince doktor.ve şimdi kucagında ecrin adında dünya tatlısı bebişi var 2 aylık inşallah seninde öyle olur canım
sagol canım allah razı olsun bakalım daha bende p.tesi bi aksılık olmazsa ilaç tedavisine başlayacam yumurtam gelişmiyorrr benimdee.benim kızım olursa bende ecrin koycam inş.tabı kız erkek farketmez saglıklı olsundaaa.
senın ne rahatsızlıgın var canımm
canım benim problem eşimde sprem sayısı çok düşüktü 10 milyondu dün tekrar tahlil sonuçlarıını aldık 32 milyon olmuş ve sadece benim kafamdan uyguladıgım kürlerle neskafe ve colayı çıkardım hayatından bakalım şimdi daha umutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?