Gebe kalamayanlar buraya.....

benim eşimin sperm sayısı 17 milyon ne uyguladın da yükseldi ben neler denediysem hep boş

walla helal olsun canımmm inşallah allahım emeklerini boşa cıkarmazzz :Saruboceq:

benim eşimin sperm sayısı 17 milyon ne uyguladın da yükseldi ben neler denediysem hep boş

canım önce balık en başta yememeli et tavuk yumurta bunlar az tüketilecek bal fındık ceviz ve evicap diye e vitamini var 400 mg olan ondan kendin al hergün içsin keçi boynuzu kürü havuç suyu neskafe kola bunlardan vazgeçir yada en aza indir canım tatlı dille yap.balı yemiyordu ballı süt yaptım hergün muzlu ballı karıştırdım,tahlil sonuçlarına bakınca şimdi hakverdi bana seninkide anlayacaktır allah yardımcımız olsun ne diyeyim canım inşallah hepimiz ve bütün isteyenlere yüce rabbim tez zamanda saglıklı hayırlı bebişler verir

canım deddiklerini hepsiniyapdım evicap cinko tablet klomen herşey kullandı ben demeden kendisi yaptı bal kahvvaltıda eksik olmuyo keci boynuzu yaptık özel karışımlar yaptırdık ama nafile inşallah canım daha cok yükselir herkeste farklı etki eder zaten off

canım hiç umutsuz olma allah bizim için en dogru zamanda nasip edecektir bebişleri proxseed diye bir ilaç verdi dün doktor 3 ay kullanım ama 6 ay kullanırsak daha iyiymiş 15 günlük 110 lira yani 1800 falan tutuyor aşılama yaptırırım dedim bende doktora bu sefer başka ilaç söyledi doktorlarda ilaç firmaları ile anlaşmalı güven vermedi bana böyle konuşması ne bileyim

ballı muz nasıl oluyo o melkeler korusun dizisindede olmus nasıl oluyo canımmm

grip oluyom canım hiç halim yok yazıyı bile zor yazıyom walla şimdi canım aslıcım k.ib bitanemmmmopuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

Gecmis olsun. Kendine iyi bak. Bu günlerde yumurtlama günlerinya. Hasta olursan ilac almak zorunda kalirsin. Naneli limonlu cayic cok iyi gelicektir görüceksin.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…