- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #11.841
canım folio forte diye bir ilaç varmış onu düşünüyorum hamile kalmayıda hızlandırmış birinde bilmiyorum tabi araştırıyorum
canım benim problem eşimde sprem sayısı çok düşüktü 10 milyondu dün tekrar tahlil sonuçlarıını aldık 32 milyon olmuş ve sadece benim kafamdan uyguladıgım kürlerle neskafe ve colayı çıkardım hayatından bakalım şimdi daha umutluyum
canım benim problem eşimde sprem sayısı çok düşüktü 10 milyondu dün tekrar tahlil sonuçlarıını aldık 32 milyon olmuş ve sadece benim kafamdan uyguladıgım kürlerle neskafe ve colayı çıkardım hayatından bakalım şimdi daha umutluyum
hımmmm ilk defa duydum canımmmbilmiyorumkismile
benim eşimin sperm sayısı 17 milyon ne uyguladın da yükseldi ben neler denediysem hep boş
walla helal olsun canımmm inşallah allahım emeklerini boşa cıkarmazzz :Saruboceq:
sarı civcivim hiç selam vermion
canım deddiklerini hepsiniyapdım evicap cinko tablet klomen herşey kullandı ben demeden kendisi yaptı bal kahvvaltıda eksik olmuyo keci boynuzu yaptık özel karışımlar yaptırdık ama nafile inşallah canım daha cok yükselir herkeste farklı etki eder zaten off
sarı civcivim hiç selam vermion
canım önce balık en başta yememeli et tavuk yumurta bunlar az tüketilecek bal fındık ceviz ve evicap diye e vitamini var 400 mg olan ondan kendin al hergün içsin keçi boynuzu kürü havuç suyu neskafe kola bunlardan vazgeçir yada en aza indir canım tatlı dille yap.balı yemiyordu ballı süt yaptım hergün muzlu ballı karıştırdım,tahlil sonuçlarına bakınca şimdi hakverdi bana seninkide anlayacaktır allah yardımcımız olsun ne diyeyim canım inşallah hepimiz ve bütün isteyenlere yüce rabbim tez zamanda saglıklı hayırlı bebişler verir
ballı muz nasıl oluyo o melkeler korusun dizisindede olmus nasıl oluyo canımmm
slm esintecimmm canım ovalüsyon testine bakıyodum canım görmedim ne haber bebegemmmmopuyorumnanaktan
iy lik canım ne olsun ovülasyon testi daha önce hiç kullanmadım ama düşünüyom onlan cok hamiş cıktı canım inşallah sendede tutarohaoldumsmile
o dizidekini bilmemde muzun üzerine döküyordum meyve tabagını süslüyordum güya :)
yada muzlu süt yapıyorudum bal da ekliyordum
kızz neden ii hissetmıyonnn kenıdnı
grip oluyom canım hiç halim yok yazıyı bile zor yazıyom walla şimdi canım aslıcım k.ib bitanemmmmopuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?