- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #11.861
benim eşimin sperm sayısı 17 milyon ne uyguladın da yükseldi ben neler denediysem hep boş
o dizidekini bilmemde muzun üzerine döküyordum meyve tabagını süslüyordum güya :)
yada muzlu süt yapıyorudum bal da ekliyordum
Kizlarrrrrrrrrr kisa süreligine girdim ama kimse yok. Burasi coook sessiz yaaaaa. Nerdesinizzzzzzzzz alsanaalsanasmileklava:kötükedihüso
sızın sayı kac??????
Canim biz gecen sene türkiyede yaptirmistik. Cok normal demislerdi.Sayisini hatirlamiyorum canim. opuyorumnanaktan
bızımde dusuk yha ınş yukselır.sızın neyden kaynaklanıo bebek olmayısı?
Gecmis olsun. Kendine iyi bak. Bu günlerde yumurtlama günlerinya. Hasta olursan ilac almak zorunda kalirsin. Naneli limonlu cayic cok iyi gelicektir görüceksin.opuyorumnanaktan
birrrrrrrrrrrrrrbennnnnnnnnnnnn saol cok hastayım walla uyuya kalmısımm yazıyı bile zor yazıyom kociş geliyo bi yogurtlu makarna yapım diyom ıhlamur felan içiyom ama bogazım hiç iyileşmiyo halsizlik hapsuruyom sanırım grip oldummm senden naber canımmmmmmmkafamçokkarıştı
birrrrrrrrrrrrrrbennnnnnnnnnnnn saol cok hastayım walla uyuya kalmısımm yazıyı bile zor yazıyom kociş geliyo bi yogurtlu makarna yapım diyom ıhlamur felan içiyom ama bogazım hiç iyileşmiyo halsizlik hapsuruyom sanırım grip oldummm senden naber canımmmmmmmkafamçokkarıştı
sızın sayı kac??????
Canim sizin problemleriniz nedir. Biraz özel olucak ama. Merak ettim. Herksin derdi ayri. dimi canim. bilmiyorumkismile
Seni bir problemin varmi ?? Yani tek sorun sperm azligimi.
canıkom gecmıs olsunnnnkız kendıne dıkkat et.
Evet grip den nefret ediyorum. Ben grip oldummu 4 5 gün hic uyuyamiyorum. Kendine iyi bak. Bendede ayni seyler. Bu gün sogan suyuna basladim Tadi fena degildi.ohaoldumsmile:sinifsinif:eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?