Gebe kalamayanlar buraya.....

bızımde dusuk yha ınş yukselır.sızın neyden kaynaklanıo bebek olmayısı?

Bizim su an hic bir problemimiz yok. Yine olmuyor. Ben gecen sene kücük bir ameliyt gecirdim rahimime bakti doktor. Benim yumurtalilarimin ve tüplerimin üzerinde cok ince bir zar varmis. Onu kesmis simdi her sey yolunda. Ama yine tik yok.mafoldumben:çok üzgünüm:

Gecmis olsun. Kendine iyi bak. Bu günlerde yumurtlama günlerinya. Hasta olursan ilac almak zorunda kalirsin. Naneli limonlu cayic cok iyi gelicektir görüceksin.opuyorumnanaktan

birrrrrrrrrrrrrrbennnnnnnnnnnnn saol cok hastayım walla uyuya kalmısımm yazıyı bile zor yazıyom kociş geliyo bi yogurtlu makarna yapım diyom ıhlamur felan içiyom ama bogazım hiç iyileşmiyo halsizlik hapsuruyom sanırım grip oldummm senden naber canımmmmmmmkafamçokkarıştı

canıkom gecmıs olsunnnnkız kendıne dıkkat et.

Evet grip den nefret ediyorum. Ben grip oldummu 4 5 gün hic uyuyamiyorum. Kendine iyi bak. Bendede ayni seyler. Bu gün sogan suyuna basladim Tadi fena degildi.ohaoldumsmile:sinifsinif:eyvahedigeldismile

kafayı yıcem yha.bırı duzelır dıo bırı duzelmez bız aylardır basaramadık dıo artık umudumu kaybeder oldum.ben anne olamıcakmıyım ((((

Evet grip den nefret ediyorum. Ben grip oldummu 4 5 gün hic uyuyamiyorum. Kendine iyi bak. Bendede ayni seyler. Bu gün sogan suyuna basladim Tadi fena degildi.ohaoldumsmile:sinifsinif:eyvahedigeldismile

hadi yaaaaaa şifa niyetine deee gözleri kapat tabiiii burnunudaaa kankiiiiiii dik tepene incir kürüde çok faydalı diolarrrrrrrrrr allahım inşallah emeklerinin karsılıgını verirrr canommmmopuyorumnanaktan boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…