Gebe kalamayanlar buraya.....

MACUNUN ıÇıNDEKıLER ŞUNLARDIR ----

KARANFıL (30 GR )
KEBABıYE (30GR)
KARABıBER (30GR)
TARÇIN (15GR)
ÜDÜL KAHR (15GR)
KEREVıZ TOHUMU (15GR)
ANASON (30GR)
KıŞNıŞ(30GR)
ISIRGAN TOHUMU (30GR)
HAVUÇ TOHUMU (30GR)
ŞALGAM TOHUMU (30GR)
TURP TOHUMU (30GR)
MESTEKı (30GR)
SAKIZ (30GR)
SıNAMEKı(30GR)
AKGÜNLÜK(30GR)
ÜZERLıK TOHUMU (30GR)
ÇÖREK OTU (60GR)
MıSK (5ÇEKıRDEK )
ŞEKER (200GR)
BAL (2000)GR
HAZIRLANIŞI
BU BAHARATLARI BıR AKTARDA ıNCECıK ÖGÜTÜP BAL ıLE KARIŞTIRILIP. SABAH AKŞAM 20GR( ortalama 1yemek kaşıgı) YENıLıP BU MACUNU KULLANMADAN ÖNCE KESıNLıKLE(CÜNÜP VE ADET)OLUNMAMASI GEREKıYOR VE ADET BıTıNCE DEVAM EDıLıR ...100/100 SONUÇ VERıYOR
PEYGAMBER EFENDıMıZE ALLAH RIZASI ıÇıN :BESMELEı ŞERıF,ıLE 3KERE ıHLAS,,,3KERE FATıHA SURESı,,HEDıYE EDıLıP NıYET EDıLEREK BAŞLANIR ....

evt cnım eşinle beraber sabah akşam 1 yemek kaşıgı...dua et kulklanmadan kalbiinde bozma sakın olmaz işe yaramaz falan diye

slm lar herkese bu siteye yeni üye oldum benimde yaklaşık 2 senedir çocuğum oluyor 2 defa aşılama yaptırdım olmadı bende de polikistik over sendromu varmış bu hastalık hakkında bilgisi olan varmı varsa nasıl bir tedavi yöntemi uygulanıyor heralde doktorumu değiştiğrmek zorunda kalıcam

ilgin için sağol asi vallahi ne yapacağımı şaşırdım sende aşılama yaptırdınmı
birde saraçoğlunun küründen bahsediyorlar aslında ben problemimin ne olduğunu net yeni öğrendim o yüzden ümitsizliğe kapıldım

bizim 2 yıl olucak evleneli ve evlendigimiz günden beri bebek istiyoruz olmuyor bende polikistik over var eşimde varikosel cıktı..varikoselden kaynaklanıyormş polikistik over bebek olmasına engel degil dedi doktor..şimdi ablamdan ögrendigim bir macunu denicem bende kendim için yayınlamıştım ..inş olur diye düşnüyorum umutluyum yani

benim eşimde problem yok bende var devamlı kilo alıyorum bu ay şekerimi ölçücekler inş hepimizin duası kabul olur burayı bulduğuma sevindim en azından duymadığım şeyleri öğreniyorum senin yazdığın macunuda denerim bende

bu site cok güzel cnım ya eskiden daha düzedi hiç site içi konusmayla ugrasmadan tüm bayanların sohpet odası vardı ama neyse yinede var .valla umarım deneyen herkez e faydası olur allah herkeze saglıklı saatli bir evlat nasip etsin

mrb arkadaslar. günaydın tekrar.. tşkler siz nasılsınız?? adetime 4 gün kaldı gün sayıyoum yine. Allah ım inş. bu ay olmuştur..

URGAN12
Papatya
Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Bankacı
Yaşadığınız Yer: ıstanbul Giriş tarihi: Feb 2010

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

slm lar herkese bu siteye yeni üye oldum benimde yaklaşık 2 senedir çocuğum oluyor 2 defa aşılama yaptırdım olmadı bende de polikistik over sendromu varmış bu hastalık hakkında bilgisi olan varmı varsa nasıl bir tedavi yöntemi uygulanıyor heralde doktorumu değiştiğrmek zorunda kalıcam
canım bnde 1 yıldır çocuk istiyorum bendede aynı sorun var. polikistik over ama bu çocuk olmamasına engel deil..sadece kisti çabuk yapan bi yumurtalık.. ama kesinlikle engel deil. yalnızca her ay kontrole gitmelisin .. bn ayda 2 3 kez kontrole gidiyorum. kist oluşması var mı die.. Allah a şükür bayadır yok.. ama varikosel sorun olabilir. varikosel erkekteki damar genişlemesidir. bu damar genişleyince spermler ölüyormuş çünkü.. sperlerin soğuk olması gerekiyormuş. damar genişleyince kan sıcak olduğundan sperleri daha çıkmadan öldürüyormuş ...(çok açık yazdım ama başka türlü anlatamazdım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…