- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #11.881
allah bin kere razı olsun topragımmm sen nasılsın esracımmmmmmmopuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
iii değilim kız canım sıkkınyattınmı bugun hep herr gırdıgımde baktım yoktun
kafayı yıcem yha.bırı duzelır dıo bırı duzelmez bız aylardır basaramadık dıo artık umudumu kaybeder oldum.ben anne olamıcakmıyım((((
iii değilim kız canım sıkkınyattınmı bugun hep herr gırdıgımde baktım yoktun
Slm tatlısler hala adetım gelmedı aman gelmesın ama
kasık bolgemde gaz sancısı cok oluyo anlamadım yawwww
gecmiş olsun canım sanada ii akşamlarrrrrrrrrrrrrr
acaba bu adetın gelecegının belırtısımı offffff beklemek ne zor yaaaaaa
kız sen böle yaparsan tabıkı adet olursun relax ol.ben valla hazırlıklıyım olacgıma.hıc umudum yok cuma gunu adet gunum goguslerım bugun sısıtı ve belıme agrılar saplanmaya basladı.
merhaba ark 1,5 senedir evliyim ve hamile kalamıyorum bende. benim ablamın 6 yıl cocugu olmadı ve kaç kez aşılama ve 3 kez tüp bebek yapılmasına ragmen bebegi olmadı. bir ark bir macun tarifi almış ve aktarcıya yaptırdı ve eşiyle beraber kullanmaya başladı 3ay sonra hamile kaldı...aynı macundan bende istedim ablamdan yaptırdı banada gönderdi ama ben kullanamadım o kadar cok bitki karışımı varki eşimde yiyemedi bende...bir bayanla tanıştım 12 senedir cocukları olmuyormuş bu macundan bahsettim ve kullanacagını söyledi ve bende verdim. bu ay haberini aldım ve hamileymiş o kadar mutlu oldumki anlatamam size ne kadar uzun sene beklemiş ....yani dicem oki gercekten bu macunun faydası old düşünüyorum ve co kısa bir zamanda sizlerle paylaşıcam bu macunu isteyen bir aktarcıdan yaptırıp kullanmaya başlayabilir.... bu macun eş ile birliktekullanılacakmış erkekte spermleri dengeliyormuş kadınlardada yumurtalıklarda fayda gösteriyomuşşş....şimdi kendimde yaptırıp bu sefer kullanacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?