Gebe kalamayanlar buraya.....

ya butun uzulmelerımız bos aslında ama ne yapalım ınsanoglu ısteyeterkı ALLH ol desın olmayacak ne varkı ısterse sıfır olsun hersey.

iii değilim kız canım sıkkınyattınmı bugun hep herr gırdıgımde baktım yoktun

yok canım öglen buralardaydım saat hatta 3 tü çıktım oturamıyomki yazarken bile yoruluyodum şimdide aynıyım kociş geldi makarna yapıyo saolsun portakal almış suyunu sıkıcakmış bana iyi bakar saolsunnn cilveliyim yaaa cekiyo saolsunnn Şeniz kafamçokkarıştı :asigim:

Son düzenleme:
kız sen böle yaparsan tabıkı adet olursun relax ol.ben valla hazırlıklıyım olacgıma.hıc umudum yok cuma gunu adet gunum goguslerım bugun sısıtı ve belıme agrılar saplanmaya basladı.

ne edıyım arkadaslarrrrrr umudum yok ıste kendımı kandırmak ıstemıyorum barı adet olsunda olacaksa kurtuluyum bu azaptan eyvahedigeldismile

esımde kızıyo test yapmama

merhaba ark 1,5 senedir evliyim ve hamile kalamıyorum bende. benim ablamın 6 yıl cocugu olmadı ve kaç kez aşılama ve 3 kez tüp bebek yapılmasına ragmen bebegi olmadı. bir ark bir macun tarifi almış ve aktarcıya yaptırdı ve eşiyle beraber kullanmaya başladı 3ay sonra hamile kaldı...aynı macundan bende istedim ablamdan yaptırdı banada gönderdi ama ben kullanamadım o kadar cok bitki karışımı varki eşimde yiyemedi bende...bir bayanla tanıştım 12 senedir cocukları olmuyormuş bu macundan bahsettim ve kullanacagını söyledi ve bende verdim. bu ay haberini aldım ve hamileymiş o kadar mutlu oldumki anlatamam size ne kadar uzun sene beklemiş ....yani dicem oki gercekten bu macunun faydası old düşünüyorum ve co kısa bir zamanda sizlerle paylaşıcam bu macunu isteyen bir aktarcıdan yaptırıp kullanmaya başlayabilir.... bu macun eş ile birliktekullanılacakmış erkekte spermleri dengeliyormuş kadınlardada yumurtalıklarda fayda gösteriyomuşşş....şimdi kendimde yaptırıp bu sefer kullanacağım...

çok merak ettim valla bu macunu

kızlar az önce görüştüm bende ablamla farklı şehirlerdeyiz...yarın bana faks cekecek bende sizlerle palaşıcam ve kendimde yaptırıcam...biraz önce ögrendim ablam bu macunu kaç kişiye vermiş hamile kalmış bende cok heyecanlıyım şimdi.rabbim kimseye aratmasın herkeze saglıklı saatli birer evlat versin inş

aminnnnnnnnnn.......

hep diyorum Allah ım bana benim gibi bebiş isteyen tüm kullarına bebiş için gözyaşı dökenlere gözü gibi bakabileceklere en kısa zamanda evlat sahibi olmayı nasip eyle diye..... aminnnn...

Allahım bebişlerimiz sağlıklı sıhatli nurtopu gibi olsunlar. bıcır bıcır olsunlar. büyüğü sayan küçüğü seven birey olarak yetişsinler. senin ve kanunların men ettiğin şeylerden uzak duracak iradeye sahip ollsunlar. kızlarımız güzel (benim kızım yeşil gözlüolsun) oğullarımız yakışıklı (benim oğlum yeşil gözlü olsun) olsunlar. bahtları sansları açık olsun. işsizlik açlık nedir bilmesinler ama açlarında hallerinden anlayacak inceliğe sahip olsunlar. aminnnn...

kızlar biz dua larımızla Allahımıza kendimizi emanet edelim sonra inanıyorumki bizde bebişimizi kucağımıza alacağız.

bizleri duyuyorsun görüyorsun yarabbim tez zamanda bizlere bu duyguyu hayırlı gözlümüzdeki gibi yaşat yarabbim amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…