Gebe kalamayanlar buraya.....

aman iyi ol canım bak bana grip oldum üç gündür ne haldeyimm yaaa akannehir

geçmiş olsun canım.bende grip olduğum zaman çok ağır geçiriyorum gribi. ayağa kalkacak halim kalmıyo. hoş bugün grip falan değilim ama içimden hiç bişi yapmak gelmiyo. temizlik yapmam lazım ama canım istemio. öle üstten biraz temizledim evi o kadar. ki ben temizliğe çok düşkünümdür ama hiç yapasım yok bugün. havalardan sanırım..

Ayyyyyyyyyy bende heyecanlandim bak. Bu ay biriniz hamis müjdesini verin artik. INSALLAH canim hamissindir. Hep negatif duymaktan bizimde ümidimiz kesiliyor. opuyorumnanaktan

aminnnnnnnnn canımmmmm aynen öylee ablanlar nasıll iyilermiiii?ya yegeninnn okuyannnn öle olucan dr hep kızıyooo siz diyo kafaya takınca bu defa beyinden gelen bi hormon saolgısı varmış canım o salgılnamıyomuş o yüzden baska selerle oyalnmalıymışızz ne bilimmmm wallaaa ufff bi an önce polislige girip cıkayım iyisimiii:umursamaz:

haklısın canımm.inş.iyi haberler alırsın bitanem hayırlısı

bencde canım içmek yerine dua etsen daha iyi olurr hayırlısı

inşallah canım hamilesindir. böle az kanamalara tutunma kanaması diyolar belki sende öle olmuşsundur. ama sen yinede fazla ümitlenme canım..

Ben yurtdisinda oldugum icin simdilik rahatim.Ama yaz geldikce türkiyeye gitmem yaklastikca bende cooook üzülüyorum. Sirf bunun icin gitmek istemiyorum Ahhhhhhh ahhhhhhh :gitme:senağlama

evet canım yaaaa sabah bi uyandımmidem bulanıyooo az öncede basımö döndü noluyo anlamadımmm aman kendinize dikkat edinn havalara aldanmayın ortalıkta bi salgın varr ve bol bol c vitanmini tükletinnnnnkafamçokkarıştı

geçmiş olsun canım dikkate et kendine üsüttün galıbaa

Ayyyyyyyyyy bende heyecanlandim bak. Bu ay biriniz hamis müjdesini verin artik. INSALLAH canim hamissindir. Hep negatif duymaktan bizimde ümidimiz kesiliyor. opuyorumnanaktan

inşaallah canım ama fazlada ümitlenmeyeyim diyorum kime sorsam tutunma kanamasısır diyor hayırlısı bakalım canım

adet gününe kaç gün var kız. belki hamilelik belirtisidir. ayyyyyyyy inşallah canım yaa

bende öyleyimmm kıskançlık diyorlar fesat diyorlar alakası yok ama benden küçükler 2. çocuklarını kucaklarına aldı ister istemez psikolojim bozuluyor yeni yeni kendimi motive etmeye başladım küsmüştüm aynalara bile valla hiçtee bile küsmem artık allah herşeyin vakti zamanını bilen en hayırlı zamanda benide sizleride sevindirecek biliyorum onun için hiçç sorun etme

dur sana ne anlatayım yıllarca tedavi görmüşler karı koca olmamış çocukları ve sonra esirgemeden evlat edinmişler yeni doğan bir bebegi kadın emzirmek istemiş ve emzirmiş sütü gelmiş kadının gitmişler hemen labaratuvara incelemişler normal anne sütü yaaa hayatta neler oluyor

Iyiler canim Hepsi iyiler tek derdimiz sensin diyorlar. Onlar da coook üzülüyorlar .Ben üzgünüm dedikce onlar da sana demiyoruz ama bizde üzülüyoruz diyorlar. Coook dua ediyoruz INSALLAH dualarimiz kabul olur diyorlar. :Saruboceq: Yeterki sen kafana takma diyorlar.Evet haklisin kafaya taktikca daa beter oluyourz ama elimizde degil dimi. mafoldumben

inşaallah hamişsindir... iyi bir haber alamk bizede iyi geliyor... gülom görümcem şuan hamile 6 aylık öğrendiğinde 13 haftalıkdı:)))) üstüne görmüş birde doğum kontrol hapı kullandığından beklemediğinden hiç anlamamışdı.... kızı daha 2 yaşında olduğundan düşünmüyordu inşaallah send eöylesindir...

hapdan dolayıda adeti bazen az geliyormuş hepsiüst üste gelince analayamadı ..... o demişdi 6gün oluyormuş 3güne düşmüş birde normalden kırmızı oluyormuş gelen kan normal renginden farklıymış yani.... oda içi bulanmış hapa yormuş. ve hatta söyleyeyim gülün doktorada bebişden şüphelendiği için değil hapı değiştirmek için gittiğinde bir bakıyor kalbi çarpan birşey var karnında şokkkkk..... akşam eve gelmiş eşine demiş inanmamış.... demiş kalbi çarpıyor karnım şişince inanırsın hehehe:)
inşaallahhhhhh testi ihmal etme...

birrrrrrrrrrbennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kıssssss kendine gelllllll canım yaaaaaa böle olunca kaybediyomusuz koskoca uzm.dr sölüyooo ben suanda burda en iyi dr gidiyom ama gel gör ki acaba bu ay hamiş olucammı deyinceee stresten bu defada adetim olmuyo neyse simdi ilaç alıyomda çok şükür düzene girdiiiiiiiiiiiiiii:lepi: rahat ollll:teselli:

ilginç hayat herşeye kadir derler doğru..... yok kız kıskançlık değil hep derim Allahın hiç bir anne babaya evlat acısı yaşatma..... onları koru bağışla diye.. bir zerre kıskançlık değil ama işde insanın içi burkuluyor acıyor.... ondan istemiyorum..... ya televizyondan etkileniyorum biraz anlayışlı olmalı insanlar... duyarlı olmakdan kimseye zarar gelmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…