- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #12.041
aman iyi ol canım bak bana grip oldum üç gündür ne haldeyimm yaaa akannehir
merhaba arkadaşlar ben sanırım hamileyim yaa bu sefer kendimi hissediyorum yani sanki öyle midem bulanıyor başım dönüyor üstüne göründüm diye düşünüyorum ayy bu ay neden böyle oldum ben yaa
bu ay adetlendim ama şöyle 2 gün sürdü adetim ve çok azdı karnımda pıtır pıtır atıyor normalde 5-6 gün sürerdi adetim yarın test yaptırıcam bakalım
Ayyyyyyyyy cok güzel dimi insanin ailesinden birinin gelmesi. Ben bu duyguyu hic tatmadim. Yurt disin da oldugum icin. Bende bu dediklerini yapiyorum ama yine ayniyim. Geziyorum, müzik dinliyorum. msn de ablamlaral konusuyorum ama yine hüzünlüyüm. Neyse bir iyi bir kötü hayatimiza devanm edicegiz heralde. ALLAH yardimcimiz olsun, :Saruboceq:bilmiyorumkismile
hehe aynen öyle..... Işde biz insanlar böyleyiz:) kötü haber alınca hemen akla kötü şeyler yapmak geliyor.... Sanki sarhoş olunca unutulacakmış gibi geliyor... Ama vazcaydım şimdi kötü haberde alsam iyi haberde alsam il işm namaz kılmak olacak....
merhaba arkadaşlar ben sanırım hamileyim yaa bu sefer kendimi hissediyorum yani sanki öyle midem bulanıyor başım dönüyor üstüne göründüm diye düşünüyorum ayy bu ay neden böyle oldum ben yaa
bu ay adetlendim ama şöyle 2 gün sürdü adetim ve çok azdı karnımda pıtır pıtır atıyor normalde 5-6 gün sürerdi adetim yarın test yaptırıcam bakalım
olan eşlerimize oluyor hehe onların başını yiyoruz... geçen kızım ne rahatsın diye dediki moralin bozulduğunda seni motive etmez bende ağlarsam vah vah ah ah diye evliliğimiz ne hale gelir düşün dedi. bende üzülüyorum ama birinin sağlam durması lazım ne yazıkki oda benim dedi nasıl üzüldüm.
birde ne var biliyormusun kızkardeşim bende ufak 2.ye hamile 7 aylık... eşimin ablası 2.ye hamile 6 aylık. iki dayımın eşi bir hafta arayla doğum yaptı bebişler 2aylık oldular. halamın kızı doğum yaptı 3 aylık. teyzemin oğlunun oldu 6 aylık... heryanımı bebiş sardı ...... bir bizde yok.... kimseye telefon açmaz oldum bazende arayanlara açmıyorum telefonu içimden gelmiyor... 15 tatilinde teyzem aradı sana geleceğiz diye işim var kusura bakmayın dedim kırılmış.... napim çocuk istemiyorum çevremde şuan içim acıyor anlamıyorlar. dayımın çocuklarının kırkına gitmedim alınmışlar umrumda değil... beni anlamayan yanıma yanaşmasın bana eşim yeter.
geçmiş olsun canım.bende grip olduğum zaman çok ağır geçiriyorum gribi. ayağa kalkacak halim kalmıyo. hoş bugün grip falan değilim ama içimden hiç bişi yapmak gelmiyo. temizlik yapmam lazım ama canım istemio. öle üstten biraz temizledim evi o kadar. ki ben temizliğe çok düşkünümdür ama hiç yapasım yok bugün. havalardan sanırım..
gece yatamadımm bugünde nefes alamıyom gögüs kafesim agrıyo canım yaaa gece heralde dedim esime ölücem benn hiç yatamadım yaa nasıl hastalıkmış buu hiç böle hasta oldugumu görmemiştim evlilik yaramadımı neeeohaoldumsmile sen ne yaptın nasılsın birbenimmmmmmmm olumunekankayizsmile
Melİkecegİm İnŞ.hamİŞ haberİnİ sen verİrsİn hee canım İnŞ..
Ayyyyyyyyyy bende heyecanlandim bak. Bu ay biriniz hamis müjdesini verin artik. INSALLAH canim hamissindir. Hep negatif duymaktan bizimde ümidimiz kesiliyor. opuyorumnanaktan
evet canım yaaaa sabah bi uyandımmidem bulanıyooo az öncede basımö döndü noluyo anlamadımmm aman kendinize dikkat edinn havalara aldanmayın ortalıkta bi salgın varr ve bol bol c vitanmini tükletinnnnnkafamçokkarıştı
geçmiş olsun canım dikkate et kendine üsüttün galıbaa
olan eşlerimize oluyor hehe onların başını yiyoruz... geçen kızım ne rahatsın diye dediki moralin bozulduğunda seni motive etmez bende ağlarsam vah vah ah ah diye evliliğimiz ne hale gelir düşün dedi. bende üzülüyorum ama birinin sağlam durması lazım ne yazıkki oda benim dedi nasıl üzüldüm.
birde ne var biliyormusun kızkardeşim bende ufak 2.ye hamile 7 aylık... eşimin ablası 2.ye hamile 6 aylık. iki dayımın eşi bir hafta arayla doğum yaptı bebişler 2aylık oldular. halamın kızı doğum yaptı 3 aylık. teyzemin oğlunun oldu 6 aylık... heryanımı bebiş sardı ...... bir bizde yok.... kimseye telefon açmaz oldum bazende arayanlara açmıyorum telefonu içimden gelmiyor... 15 tatilinde teyzem aradı sana geleceğiz diye işim var kusura bakmayın dedim kırılmış.... napim çocuk istemiyorum çevremde şuan içim acıyor anlamıyorlar. dayımın çocuklarının kırkına gitmedim alınmışlar umrumda değil... beni anlamayan yanıma yanaşmasın bana eşim yeter.
aminnnnnnnnn canımmmmm aynen öylee ablanlar nasıll iyilermiiii?ya yegeninnn okuyannnn öle olucan dr hep kızıyooo siz diyo kafaya takınca bu defa beyinden gelen bi hormon saolgısı varmış canım o salgılnamıyomuş o yüzden baska selerle oyalnmalıymışızz ne bilimmmm wallaaa ufff bi an önce polislige girip cıkayım iyisimiii:umursamaz:
inşallah canım hamilesindir. böle az kanamalara tutunma kanaması diyolar belki sende öle olmuşsundur. ama sen yinede fazla ümitlenme canım..
adet gününe kaç gün var kız. belki hamilelik belirtisidir. ayyyyyyyy inşallah canım yaa
Iyiler canim Hepsi iyiler tek derdimiz sensin diyorlar. Onlar da coook üzülüyorlar .Ben üzgünüm dedikce onlar da sana demiyoruz ama bizde üzülüyoruz diyorlar. Coook dua ediyoruz INSALLAH dualarimiz kabul olur diyorlar. :Saruboceq: Yeterki sen kafana takma diyorlar.Evet haklisin kafaya taktikca daa beter oluyourz ama elimizde degil dimi. mafoldumben
bende öyleyimmm kıskançlık diyorlar fesat diyorlar alakası yok ama benden küçükler 2. çocuklarını kucaklarına aldı ister istemez psikolojim bozuluyor yeni yeni kendimi motive etmeye başladım küsmüştüm aynalara bile valla hiçtee bile küsmem artık allah herşeyin vakti zamanını bilen en hayırlı zamanda benide sizleride sevindirecek biliyorum onun için hiçç sorun etme
dur sana ne anlatayım yıllarca tedavi görmüşler karı koca olmamış çocukları ve sonra esirgemeden evlat edinmişler yeni doğan bir bebegi kadın emzirmek istemiş ve emzirmiş sütü gelmiş kadının gitmişler hemen labaratuvara incelemişler normal anne sütü yaaa hayatta neler oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?