Gebe kalamayanlar buraya.....

evet kızlar doğru söylüyosunuz ben bu hafta içi gidem bi doktora eeeeeeeee nirdesiniz sarıcivcivim keremgül makarna maviş aaaaaaaaaaaa ben geldim yoksunuzklava:

burdayım canımmm bu defada sen yoksunnnnboshayallersmile git tabi hiç durma ihmale gelmez böle selerrrr:hulya:

melikeeee, bu gün nasilsin. Hic hafiflemedimi gribin. bilmiyorumkismile

gece yatamadımm bugünde nefes alamıyom gögüs kafesim agrıyo canım yaaa gece heralde dedim esime ölücem benn hiç yatamadım yaa nasıl hastalıkmış buu hiç böle hasta oldugumu görmemiştim evlilik yaramadımı neeeohaoldumsmile sen ne yaptın nasılsın birbenimmmmmmmm olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
Yaaaaaaa birde, köpegi olan bir arkadas vardi. Asilama olmustu ne oldu acaba. Cok merak ediyorum. bilmiyorumkismile

sanırım o köpeği olan ve aşılama olan arkadaş dediğin benim:)))))) henüz birşey yok yarın günüm bekliyorum bugün test yaptım sonuc bakalım ne çıkacak

Sen cok agir bir grip geciriyorsun da ondan. Bu kadar hastasin. Gecmis olsun tekrar. Bende öyle bos,bos oturuyorum. Elim ayagim kalkmiyor. Moralim cook bozuk. Yapicak cook isim var ama yapamiyorum. Afffff ne yapicam yaaaaaaaa bilmiyorumkismile :gitme:

hımm hastayım deyince annem zaten her saat bası arıyooo bu arada abim gelmiş o şırnakta komutan ilk defa geliyo evime sonucta bende bişiler yapım dedim ama annem yemek yapıp getirecekmiş bende bi yas pasta yaptım iyi kötü az öncee atık napalım toparlanmaya calışıyom canım yaaa napıcan sende gez toz müzik dinlee motive ol yaniiikaydirigubbakcemile5

olan eşlerimize oluyor hehe onların başını yiyoruz... geçen kızım ne rahatsın diye dediki moralin bozulduğunda seni motive etmez bende ağlarsam vah vah ah ah diye evliliğimiz ne hale gelir düşün dedi. bende üzülüyorum ama birinin sağlam durması lazım ne yazıkki oda benim dedi nasıl üzüldüm.

birde ne var biliyormusun kızkardeşim bende ufak 2.ye hamile 7 aylık... eşimin ablası 2.ye hamile 6 aylık. iki dayımın eşi bir hafta arayla doğum yaptı bebişler 2aylık oldular. halamın kızı doğum yaptı 3 aylık. teyzemin oğlunun oldu 6 aylık... heryanımı bebiş sardı ...... bir bizde yok.... kimseye telefon açmaz oldum bazende arayanlara açmıyorum telefonu içimden gelmiyor... 15 tatilinde teyzem aradı sana geleceğiz diye işim var kusura bakmayın dedim kırılmış.... napim çocuk istemiyorum çevremde şuan içim acıyor anlamıyorlar. dayımın çocuklarının kırkına gitmedim alınmışlar umrumda değil... beni anlamayan yanıma yanaşmasın bana eşim yeter.

merhaba arkadaşlar ben sanırım hamileyim yaa bu sefer kendimi hissediyorum yani sanki öyle midem bulanıyor başım dönüyor üstüne göründüm diye düşünüyorum ayy bu ay neden böyle oldum ben yaa
bu ay adetlendim ama şöyle 2 gün sürdü adetim ve çok azdı karnımda pıtır pıtır atıyor normalde 5-6 gün sürerdi adetim yarın test yaptırıcam bakalım

Ayyyyyyyyy cok güzel dimi insanin ailesinden birinin gelmesi. Ben bu duyguyu hic tatmadim. Yurt disin da oldugum icin. Bende bu dediklerini yapiyorum ama yine ayniyim. Geziyorum, müzik dinliyorum. msn de ablamlaral konusuyorum ama yine hüzünlüyüm. Neyse bir iyi bir kötü hayatimiza devanm edicegiz heralde. ALLAH yardimcimiz olsun, :Saruboceq:bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…