- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #12.021
inşallah sen dersin :)
evet kızlar doğru söylüyosunuz ben bu hafta içi gidem bi doktora eeeeeeeee nirdesiniz sarıcivcivim keremgül makarna maviş aaaaaaaaaaaa ben geldim yoksunuzklava:
saol canım inşallah hep beraber derizzzzzzzopuyorumnanaktan
melikeeee, bu gün nasilsin. Hic hafiflemedimi gribin. bilmiyorumkismile
slm kızlar nasılsınız bakim
Yaaaaaaa birde, köpegi olan bir arkadas vardi. Asilama olmustu ne oldu acaba. Cok merak ediyorum. bilmiyorumkismile
gece yatamadımm bugünde nefes alamıyom gögüs kafesim agrıyo canım yaaa gece heralde dedim esmie ölücem benn hiç yatamadım yaa nasıl hastalıkmış buu hiç böle hasta oldugumu görmemiştim evlilik yaramadımı neeeohaoldumsmile sen ne yaptın nasılsın birbenimmmmmmmm olumunekankayizsmile
sanırım o köpeği olan ve aşılama olan arkadaş dediğin benim:)))))) henüz birşey yok yarın günüm bekliyorum bugün test yaptım sonuc bakalım ne çıkacak
slm kızlar nasılsınız bakim
Sen cok agir bir grip geciriyorsun da ondan. Bu kadar hastasin. Gecmis olsun tekrar. Bende öyle bos,bos oturuyorum. Elim ayagim kalkmiyor. Moralim cook bozuk. Yapicak cook isim var ama yapamiyorum. Afffff ne yapicam yaaaaaaaa bilmiyorumkismile :gitme:
Hos geldin canim.Nasilsinnnn bakem. bilmiyorumkismile
hoşbulduk canım. idare ediyoruz işte ii diyelim ii olalım dimi:)))
Evet canim ayni üzüntüleri bende yasiyorum.Dün dolasmaya ciktik heryerde bebisler var .Ben kocisime dedim hadi eve gidelim. Benim moralim bozuldu kendimi cooook yanliz hissediyorum dedim eve geldik hemen. Gecede yabanci kanal da cocuklarin annelerine olan bagimligini anlatiyordu izleyemedim banyoya gittim agladim. Icim cizzz etti bende bunlari yasayabilicekmiyim dedim.mafoldumben:çok üzgünüm::gitme:
hımm hastayım deyince annem zaten her saat bası arıyooo bu arada abim gelmiş o şırnakta komutan ilk defa geliyo evime sonucta bende bişiler yapım dedim ama annem yemek yapıp getirecekmiş bende bi yas pasta yaptım iyi kötü az öncee atık napalım toparlanmaya calışıyom canım yaaa napıcan sende gez toz müzik dinlee motive ol yaniiikaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?