Gebe kalamayanlar buraya.....

tedaviye yeni başlayan arkadaşların hepsi umarım hayırlı sonuçlarla bebişlerini tez zamanda kucağına alırlar devam edenlerde tabiki...

kızlar yarın hastalanmam lazım 15günlük bekleme sresi doluyor ve ben bugün dayanamadım az evvel gittim kan testi yaptırdım 4,30da sonuç alacağım yok biliyorum ama ne bilim umut işde belki yoksa bileyimde akşam rahat uyuyayım dimi. aslında adet olacağım sancım başladı ama ne bilim işde .. offff daraldım...

bebiş yoksa eşime diyeceğim bu akşam yemeğe çıkalım diye ... içmek istiyorum:))) sarhoş olmak ne iyi olur bu kafayla... hehe içmeyen biri olduğumdan içince hemen sarhoş olduğumdan bazen iyi geliyor:)

Gecmis olsun öyncelikle. Bit kadehte hepimizin yerine ic. bilmiyorumkismile Gecelere akican yani öylemi. Bazen bende öyle diyorum Bu gün sarhos oliyim herseyi unutiyim diyorum. Tövbe. tövbe afffffff caresizlik insanin aklina neler getiriyor dimi canim. mafoldumben:gitme:

hehe aynen öyle..... işde biz insanlar böyleyiz:) kötü haber alınca hemen akla kötü şeyler yapmak geliyor.... sanki sarhoş olunca unutulacakmış gibi geliyor... ama vazcaydım şimdi kötü haberde alsam iyi haberde alsam il işm namaz kılmak olacak....

Ben cok üzüldümmü yanik yanik türkü söylerim .Sonra da iyice bir aglarim. Sonra da YARABBI hakkimdan hayirlisi derim. Isyan ettigimden degil. Sabr edemedigimden. ALLAHIM sen affet beni. :kedi::gitme:

Aynen canim Namaz dinin diregidir. Inancimiz olmasa ne yapardik acaba. Bu üzüntüyle nasil basa cikardik. ALLAHIM sen bizi yolundan ayirma. :Saruboceq::kedi:

Ben cok üzüldümmü yanik yanik türkü söylerim .Sonra da iyice bir aglarim. Sonra da YARABBI hakkimdan hayirlisi derim. Isyan ettigimden degil. Sabr edemedigimden. ALLAHIM sen affet beni. :kedi::gitme:

Canabı Hakkım hepimizi affetsin.... hepimiz aynısını yapıyoruz. dün eşimle dolaşıyorduk bakırköyde oturuyoruz. capycite var burda oaraya girdik bakınalaım diye bir plartfomkrmuşlar içinde abartısız 25çocuk ufak ufak çocuklara şakrabanlık yapılıyor çocuklar bir eğleniyor anlatamam nasıl cıvıl cıvıllar eşimle onları seyrettik ve gözlerim doldu gidelim deddim eşime dayanamadım daha fazla seyretmeye içimden bende neden dedim isyan değil tabiki ama iç acıyor bu insanın elinde değil. Allah ım hepimizi afetsin tez zamandada beişimizi versin :) aminnnnnn

Evet canim ayni üzüntüleri bende yasiyorum.Dün dolasmaya ciktik heryerde bebisler var .Ben kocisime dedim hadi eve gidelim. Benim moralim bozuldu kendimi cooook yanliz hissediyorum dedim eve geldik hemen. Gecede yabanci kanal da cocuklarin annelerine olan bagimligini anlatiyordu izleyemedim banyoya gittim agladim. Icim cizzz etti bende bunlari yasayabilicekmiyim dedim.mafoldumben:çok üzgünüm::gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…