- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #10.381
İNŞALLAH CANIM ODA OLUR BENDE GÖRÜYORUM BİLİÇ ALTINDA OLDUĞU İÇİN SIK SIK GÖRÜRÜM RÜYADA OLSA O ANI YAŞAMAK GÜZELboshayallersmile
ah ahhhhhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İNŞALLAH CANIM ODA OLUR BENDE GÖRÜYORUM BİLİÇ ALTINDA OLDUĞU İÇİN SIK SIK GÖRÜRÜM RÜYADA OLSA O ANI YAŞAMAK GÜZELboshayallersmile
inşallah canım ya inşallah o günleride yaşarsın bize gerçeğini anlatırsın burda inşallah gün gelir dertlerimiz yerine bebişlerimizden konuşuruz senağlama
aynene ölee walla benimki aksam geldi yemegini yedii geniş aileyi çok sever onu izlerken bile uyumuş walla o yüzden dün erken kalktım canım bide kaynanamar war anca girebiliyom o yüzden kimse bana sitem etmesin aynı odadayız bide aynlış anlarlar şimdi gün boyu basındayım napalım biliyoduk böle zor oldugunu mesleklerinin seviyoruz katlanıcaz napim güll alahım canını sag etsinde sabaha kadar çalışsınŞeniz
ah ahhhhhhnapalım allahım baska dert verip derman aratmasın rabbim daha çok genciz olur heraldeeeebayanssulusmile
burdayım hazırlanalım demişşin rekabet var diye ama ben adet bile olmadım ilaçda fayada etmedi bana yamavişimmmmm nerdesin canım yaaaaa gelsene kuzummmmm
mart kedileriyle bu ay rakabet içindeyiz ona göre hazırlanın wallaaakaydirigubbakcemile3![]()
mavişimmmmm nerdesin canım yaaaaa gelsene kuzummmmm
kıs burda dam yok hep çatı napıcam çocuk yapıcaz derken çatıdan düşmeyelim :roflol:
evet canım ya napalım allah canlarını sağ etsin ii olduklarını bilelim o bile bize yeter napalım seviyoruz işte ben bazen gıcık etmek için diyorum benimkine birdaha dünyaya gelirsem asla asker karısı olmam . çıldırtıyorum böle arada tatlı atışmalar napalım:kedi:
EVET COK DOĞRU RABBİM DERMANSIZ DERT VERMESİN SAĞLIK OLSUNA KIZ OLUR CİVCİVLERİNİ PEŞİNE TAKARSIN AAAAAAAAA UMUTSUZ OLMAYALIM KIZLAR SİZ BENİM DEDİĞİMİ YAPIN YAPTIĞIMI YAPMAYIN[KENDİMİ YİYORUM NASIL ÜZÜLÜYORUM senağlama HEP BÖLE AĞLIYOM]
KIZ SENDE KARDOLABININ ÜSTÜNE CIK AAAAAAAAA KACARKEN alsanaalsanasmile
kıs burda dam yok hep çatı napıcam çocuk yapıcaz derken çatıdan düşmeyelim :roflol:
ah canım kıyamam hep öle dısımız gülüyo içimiz kan aglıyo wallaaaaaa
burdayım hazırlanalım demişşin rekabet var diye ama ben adet bile olmadım ilaçda fayada etmedi bana ya
evet bir ah ceksem karşıki dağlar yıkılır napalım umut dünyası elden bişi gelmio sadece dua edeebiliyoz can cıkmadıkca umut bitmez canım kız melike bu arada sarışın mısın:uhm:
ilk defa bu ay 1 ay olmadım adet farlutal içtim yine olmadım hiç böyle olmazdı doktora gittim alttan baktı enfeksiyon ve iltihap var dedi fitil falan kullanıyorum ilişkidern sonra çok yanma oluyorhadi yaaaaaa en son ne zaman oldunkiiiiiii nasıl senin problemin mi varrrbilmiyorumkismile
kızlar sohbet çk güzel ama işlerime dönmek zorundayım gene arada gelirim k.i.b Şeniz