- Emoji Skoru
- 49
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #40.601
Önceden 2 ay felan geçiyordu hap kullaniyordum ondan sonra oluyodum 1 senedir felan o kadar gecmiyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayiplarin senden kaynaklı olavilir dedi tatlım ondan korkuyorumay bunlar bendede oluyor.. acep benimki de mi öyle oluyor..canımm kuzum benim asma öyle yüzünü kıyamam..
o testleri yaptırman şart mı ki.. çalışmalara başlasan korkuyo musun
![]()
sen nerde yaptırıosun beğenıyormusun gttığn tüp bebek merkeziniTabi özel hastaneler yapiyo devletlerde öyle direk tüp bebek yapmiyolar eger esinde sorun varsa sayisi dusukse yapiyolar
anladım canım.. bilgim olmadığı için bişi diyemiyorum üzülme yinede... bol dua et içini ferah tutKayiplarin senden kaynaklı olavilir dedi tatlım ondan korkuyorum
yani tüp bebek ıstıorm deyınce özel hastenelerd emı hemen yapmıoBenim 4 cu asilamamda esimin spermi 6 milyon du ve doktor eger 5 milyonun aldinda olsaydı direk tup bebek olcaktim yani
bılmıorm cnm bende drek tüp bebek yaptrmak ıstıorm ama doktorlar aşama aşama ilerliorlarmıssBen istanbulda oturuyorum Üsküdar'da zeynep kamil hastanesi var orda yaptırıyorum begeniyorum yani
ben sordum mersinde 6.5 mılyarYapiyo diye biliyorum bende yaptircaktim 8 milyari bulur dedi ozel hastaneler o yüzden devleti tercih ettim ben
hemen yapıosa ben dırek yapayım ozaman zaman kaybı dgerlerıYapiyo diye biliyorum bende yaptircaktim 8 milyari bulur dedi ozel hastaneler o yüzden devleti tercih ettim ben
Bakalım yarın amniyosentez sonucumu göstereceğim doktora inşallah yeterli birseydiranladım canım.. bilgim olmadığı için bişi diyemiyorum üzülme yinede... bol dua et içini ferah tut
Hastane alir o parayi ilaclar o paranin icinde yoktur bence[/QUOTE
şimdi doktoru aradım özel muayene dedı kademe kademe ılerleyemıorsan hemen yaparız dedı tüp bebek ohhhh be rahatladımmm![]()
sen geçen ay ne kadara yaptrdın tatlımHastane alir o parayi ilaclar o paranin icinde yoktur bence
ben konuştum taş çatlasa 8-9 mılyarı geçer mı kıEsinin sonucu kendi sonuçlarin elinde varsa yaptirmak istediğin hastaneyle bi konus benim- tup bebek haklarım bitterse mecbur bende özel hastanede yaptircam
dedı hemen yaparız sana ama 6.5 dedi hadı 8-9 olsun fazlası olur muben konuştum taş çatlasa 8-9 mılyarı geçer mı kı