• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Önceden 2 ay felan geçiyordu hap kullaniyordum ondan sonra oluyodum 1 senedir felan o kadar gecmiyo

ay bunlar bendede oluyor.. acep benimki de mi öyle oluyor.. :KK76: canımm kuzum benim asma öyle yüzünü kıyamam.. :KK43: o testleri yaptırman şart mı ki.. çalışmalara başlasan korkuyo musun:KK42:
Kayiplarin senden kaynaklı olavilir dedi tatlım ondan korkuyorum

Benim 4 cu asilamamda esimin spermi 6 milyon du ve doktor eger 5 milyonun aldinda olsaydı direk tup bebek olcaktim yani

Ben istanbulda oturuyorum Üsküdar'da zeynep kamil hastanesi var orda yaptırıyorum begeniyorum yani

Yapiyo diye biliyorum bende yaptircaktim 8 milyari bulur dedi ozel hastaneler o yüzden devleti tercih ettim ben

Esinin sonucu kendi sonuçlarin elinde varsa yaptirmak istediğin hastaneyle bi konus benim tup bebek haklarım bitterse mecbur bende özel hastanede yaptircam

Onu hastaneyle konus ilaclarda pahalı cunku ben rapor lu oldugu halde o kadar para ödedim valla

Back
X