- Emoji Skoru
- 3.152
- Puanlar
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #40.781
hoşgeldin cnm nasılsınSelam kızlar bn gldm hfta sonu gremedm cnkü esim evdeydi bde gezmektn zmn bulamadm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin cnm nasılsınSelam kızlar bn gldm hfta sonu gremedm cnkü esim evdeydi bde gezmektn zmn bulamadm :)
Hosbuldk cnm iyiym çok sukr sn naslsnhoşgeldin cnm nasılsın
Alırız tabi inşallah :)canım yaa bu çetiklerimizin mükafatını inşşallah alırız dimi
Prolaktin yüksekligi için veriliyor ama bas dönmesi ondan mi anlamadımilk defa adını duydum o niçinmiş cnm
ayyy çok feci oldumProlaktin yüksekligi için veriliyor ama bas dönmesi ondan mi anlamadım![]()
Oy maşallahKızlar size bi hikaye anlatayım da moral olur belki..
Kuzenim yumurtalık kanseri atlattı. sağ yumurtalık tamamen alındı. sol yumurtalığın %60 ı alındı. Yeni evliydi ve cok zor zamanlar yaşadılar. Doktorlar tüp bebek de dahil bebeğinin olması imkansız dedi. Şimdi ikizleri okula başladı. Düşünün kü %40 yumurtalıkla ikiz bebek sahibi oldu normal yollardan hemde.Herşey Allahtan olumlu düşünmeye devam![]()
Oooo tabi ya gez bakalım iyi gelmiştir inşallahSelam kızlar bn gldm hfta sonu gremedm cnkü esim evdeydi bde gezmektn zmn bulamadm :)
haydi kızlar umut etmeye devam gelsin bebeişler dolsun göbişlerKızlar size bi hikaye anlatayım da moral olur belki..
Kuzenim yumurtalık kanseri atlattı. sağ yumurtalık tamamen alındı. sol yumurtalığın %60 ı alındı. Yeni evliydi ve cok zor zamanlar yaşadılar. Doktorlar tüp bebek de dahil bebeğinin olması imkansız dedi. Şimdi ikizleri okula başladı. Düşünün kü %40 yumurtalıkla ikiz bebek sahibi oldu normal yollardan hemde.Herşey Allahtan olumlu düşünmeye devam![]()
iyi olmaya çalışıyorum cnm dün kırmızılar başladıHosbuldk cnm iyiym çok sukr sn naslsn
Gldi valla annemede gttm gtmednde baya gezdm ama hava ck souk arkadaslr bzm buraya ykseklere kar yagmsOooo tabi ya gez bakalım iyi gelmiştir inşallah![]()
Şimdi geldim eveayyy çok feci oldumbaşka bi topikte ağır bir hap oldugu için gece için yazmış bundan sonra öyle yapayım bari
sen naptın girdinmi içeri
Hdi yaa.. valla bnmde 2gun kaldı 35gnde bir oluorm bn gecn ay 26sında oldydm bakalm insallah olmamiyi olmaya çalışıyorum cnm dün kırmızılar başladı![]()
hmm belki ondandır bn hiç kullanmadım cnmProlaktin yüksekligi için veriliyor ama bas dönmesi ondan mi anlamadım![]()
Burada da tepelerde kar var bir aydir ama yagmadi hic bulunduğum yereGldi valla annemede gttm gtmednde baya gezdm ama hava ck souk arkadaslr bzm buraya ykseklere kar yagms
bnm ilk defa böyle oldu 31 günde oldu ilaçtan mı bilemedim her ay 27 -28 günde olurduHdi yaa.. valla bnmde 2gun kaldı 35gnde bir oluorm bn gecn ay 26sında oldydm bakalm insallah olmam
İste ck souk oluo o zmnda saı gunu gelio diolr ama blmiom kiBurada da tepelerde kar var bir aydir ama yagmadi hic bulunduğum yere
İnsan umutlanıo geciknce işte istebnm ilk defa böyle oldu 31 günde oldu ilaçtan mı bilemedim her ay 27 -28 günde olurdu
aynen 2 kere test yaptım yaa bugün kendimi toplamaya çalışıyorum stres yapmamak için uğraşıyorum ki bari bu ay şansım artsın diye ama bilmiyorumİnsan umutlanıo geciknce işte iste
kolkola çılgın hamişler olarak boy gösterecez :)Oy maşallahumut kaybetsek burada toplanmazdik aslinda bizimki biraz yorgunluk biraz belirsizlik bunalimi geçecek kuzu bunlarda sonra göbek yaristiracaz
![]()
kolkola çılgın hamişler olarak boy gösterecez :)