• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Kızlar size bi hikaye anlatayım da moral olur belki..
Kuzenim yumurtalık kanseri atlattı. sağ yumurtalık tamamen alındı. sol yumurtalığın %60 ı alındı. Yeni evliydi ve cok zor zamanlar yaşadılar. Doktorlar tüp bebek de dahil bebeğinin olması imkansız dedi. Şimdi ikizleri okula başladı. Düşünün kü %40 yumurtalıkla ikiz bebek sahibi oldu normal yollardan hemde.Herşey Allahtan olumlu düşünmeye devam :anneadayı:
Oy maşallah:nazar: umut kaybetsek burada toplanmazdik aslinda bizimki biraz yorgunluk biraz belirsizlik bunalimi geçecek kuzu bunlarda sonra göbek yaristiracaz :anneadayı:

Kızlar size bi hikaye anlatayım da moral olur belki..
Kuzenim yumurtalık kanseri atlattı. sağ yumurtalık tamamen alındı. sol yumurtalığın %60 ı alındı. Yeni evliydi ve cok zor zamanlar yaşadılar. Doktorlar tüp bebek de dahil bebeğinin olması imkansız dedi. Şimdi ikizleri okula başladı. Düşünün kü %40 yumurtalıkla ikiz bebek sahibi oldu normal yollardan hemde.Herşey Allahtan olumlu düşünmeye devam :anneadayı:
haydi kızlar umut etmeye devam gelsin bebeişler dolsun göbişler :KK46::anneadayı:

ayyy çok feci oldum :KK43: başka bi topikte ağır bir hap oldugu için gece için yazmış bundan sonra öyle yapayım bari
sen naptın girdinmi içeri
Şimdi geldim eve :( bende kullandım o ilaci ama hatırlamıyorum çok etkisi olmuş muydu zaten okunmus pirinc gibi minnak birsey ama etkisi büyük:confused:

Back
X