- Emoji Skoru
- 3.437
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #40.801
hadi inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi inşallah
Cnm dha önce sordm mu blmiormda senin ne sorunun vrdıaynen 2 kere test yaptım yaa bugün kendimi toplamaya çalışıyorum stres yapmamak için uğraşıyorum ki bari bu ay şansım artsın diye ama bilmiyorum![]()
bnm yok cnm eşim varikoselden ameliyat oldu nisandaCnm dha önce sordm mu blmiormda senin ne sorunun vrdı
Duzeldmi pki yani tahlillri nslbnm yok cnm eşim varikoselden ameliyat oldu nisanda
en ekimde baktırdık sayısı 44 milyondu gelişme var diyorlar ilerlemesi yavaştı bekleyin biraz deneyin diyo doktorDuzeldmi pki yani tahlillri nsl
naber canım?en ekimde baktırdık sayısı 44 milyondu gelişme var diyorlar ilerlemesi yavaştı bekleyin biraz deneyin diyo doktor
aynı cnm umutları tazelemeye devam senden naber ?naber canım?
of canım sıkıldı yagmur cok yagıyor çalısasım yok camdan bakıyorum öyle :)aynı cnm umutları tazelemeye devam senden naber ?
ayy hiç deme bizim burada çok soğuk bende işteyim ama hiç halim yok eve gitmek istiyorum ama mecbur çalışmaya devamof canım sıkıldı yagmur cok yagıyor çalısasım yok camdan bakıyorum öyle :)
sen nerdeydin canım?ayy hiç deme bizim burada çok soğuk bende işteyim ama hiç halim yok eve gitmek istiyorum ama mecbur çalışmaya devam
osmaniye cnm snsen nerdeydin canım?
ne oldu cnm doktoramı yineÖyle sinirliyim ki![]()
neden?Öyle sinirliyim ki![]()
istanbul canımosmaniye cnm sn
Bende yagsin diye bekliyorum :))of canım sıkıldı yagmur cok yagıyor çalısasım yok camdan bakıyorum öyle :)
Alttaki adam girtlakliyor kadini yineneden?
salak herifAlttaki adam girtlakliyor kadini yine![]()
Bu kaçıncı bilsen kac kere oturdugum yerden zipladim ne oluyor diye tas catlasin 3 yıllık evlilersalak herif![]()