• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

inşallh cnm bzm de öyle bugün eczaneden eşime proxeed plus alıcam bide bunu deneyelim siz ne uyguluyorsunuz
Valla cnm doktr bze happ verdi gecn evitaminymş sanırm. Onun harici bu aksm havuc suyuna baslycm hap 10gune kdr btio snra aktrda kürhazrltcm bakalm nlck.

Ayy ck ktu bde kck görmce :/ blrm altlı üstlü otrmayı ha aynı evde otrmsn ha altlı üstlü otrmsn bi misafr glse mecubrn asaya inmk zornda kalıorm. Ki eltm oldgu halde. Bde kaynanam arada gelp gck gck knsmalr yapnca hp glio
sende mi altlı üstlü oturuyosun ki valla çok zor oluyor ne ayrı olduğunu bilşyosun nede bir.. oldugnu şaşıp kalıyo insan dengeyi.. var mı küçük görümcen sıkıntı demi başlı başınaa

sende mi altlı üstlü oturuyosun ki valla çok zor oluyor ne ayrı olduğunu bilşyosun nede bir.. oldugnu şaşıp kalıyo insan dengeyi.. var mı küçük görümcen sıkıntı demi başlı başınaa
Kck gormcm yk ck skurde eltm vroda ktu:/ bnde altlı ustlu oturuorm ama bayadr kaynanamla küsüm buaralr o kdrrahatm ki sani kirada gbiym onlr yabancı gbi gelp gidn yk kafam rht.

dijital olanı biliyorumda alnından ölçülüyo dil altı ne beee bi o eksikti anam neler var neler başımıza gelince hepsini öğreniyoz
Valla ya alttan ya dil alti ile ölçülmesi gerekiyor yumurtlama için dil alti daha iyi dedim :)))

Kck gormcm yk ck skurde eltm vroda ktu:/ bnde altlı ustlu oturuorm ama bayadr kaynanamla küsüm buaralr o kdrrahatm ki sani kirada gbiym onlr yabancı gbi gelp gidn yk kafam rht.
niye küsdünüz kız.. eltile geçim zor mu oluyor benimde bir kaynım henüz bekar ama evlilik yolunda yani 25 yaşında.. bakıyorlar...:KK57:

1 kilo keçiboynuzu pekmezi 50 şer gram polen zencefil zerdeçal arı sütü ben bunların hepsini karıştırıp her gün bir de muz yedirdim karisimi sabah akşam bir kasik icecek
keçi boynuzunu içiyo hergün polenide uyguladık geçen ay bide zaten havuç suyu içiyo bal tarçın çörek otu karışımıda var

128 lira ya devlet de karşılamıyor 3 cocuk demeyi biliyolar ama
eczaneden sordum 135 dedi mecbur alıcam artık bu bebek işi var ya baya masraflı ne dyduysak alıyruz yapıyoruz bende preseed jelde almıştım o da 105 liraydı daha kürler fln kenarda dursun onları hesaba katmıyorum

Back
X