• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

çakşiri ev kaynatıp içiriyorum aklına ne geliyosa yapıyoz bakalım sonumuz ne olacak hayırlısı
Bzm aktarcı dedikü bk bu çaksrı yanlş yaprsn tüm spermlriöldürürsn dedi kndi kafanıza göre kür ypmyn dedi bnde almadm o zmn caksrı.

Bn ztn 1senedr yavrumn acısyla ölüorm yanıorm dha bnm üzerme gliolr asaki torununun kolu kırıldı öle bi aglıo ki kaynanam snki cock kacncı kattn dusms gbi kc gn onun etkisndn ckamams bnm yavrm gtti kmse nlamdı
valla ben demektn yoruluyorum bu cümleyi amageçekten bu denli anlayışsız merhametsiz insanları tut kolundan kaldır at diyo insan ama vicdan var olmuyo.. bende çok hassasım bu konularda patlıyorum kaynanama.. aman boşver konuşmya değmez her zamn oluyo insanlarda kötü bir dönemm

valla ben demektn yoruluyorum bu cümleyi amageçekten bu denli anlayışsız merhametsiz insanları tut kolundan kaldır at diyo insan ama vicdan var olmuyo.. bende çok hassasım bu konularda patlıyorum kaynanama.. aman boşver konuşmya değmez her zamn oluyo insanlarda kötü bir dönemm
Aynen valla Allah görüo haklıyı haksızı

Alınganlık yaptı bnm kattan kndne oda istiodu asada odası olmasna ragmen bzmde kıs die o odaya gecmemz gerkti dha dogrusu esm gecelm dedi yatk dasnı orayatasıdk dha kck ısınması iyi oluo die. Neymş bn onu gelmesn die oglnu doldrmsm asıl oglu dedi o odaya gecelm die. Elti dha ktü oluo cnm. Heleki onu dha ck tutarlrsa. Tbi kyınpederm 2mizede esit davranr ama kaynanam bna gelr onu ktülr ona gdr bni ktulr bde eltinin eli uzunsa bselern calınıosa ktu..
Allah kolaylik versin tatlım ya :(

:kk77:
geleceğim dee böreklr açayımm kız snaaa hayırdır canım benim noldu... stres yapma kendine belki meleğin tutunmuştur annesi sanaa:KK19:

Keşke yaa öyle bi habere çook ihtiyacım vaaar :KK61: hayatım değişecek yeni bir can yemi bir heyecan ;) sen gel kuzum bi pizza yaparım barnaklarını yersin :KK15:

Ah kuzum benm Sağol keşke gelebilsem kafam dağılır ne iyi olurdu :KK43: BAT yarın işte bekliyorum sinirle. Eşimle de kötüyüz ondan pek iyi değilim :KK61:
Ah yavrum ister istemez eşlerle araniza yansiyor ama birbirinizden cikarmayin acısını

Nerdesin tatlım ya :KK43:

Kuzum burdayım ya ablama geldim tel çekmiyo burda bir sürü sayfa gerideydim okuyamadım gari hepsini. Ay sana bunu yazarken canm bi an irmik tatlısı çekti Oha ne alaka kız senn adın bundan sonra irmik tatlım olsun :KK70:
hiç halim yok uykum var bacaklarım çok ağrıyo kaç günlerdir. Kasık ağrılarımda yok ne hikmetse :KK51: ama bugün vajinama bıçak girdi gibi oldu. Regl olcam heralde çok gerginim. Eşimle bozuğuz mutsuzum kötüyüm işte yaaaaa :KK61:

Kuzum burdayım ya ablama geldim tel çekmiyo burda bir sürü sayfa gerideydim okuyamadım gari hepsini. Ay sana bunu yazarken canm bi an irmik tatlısı çekti Oha ne alaka kız senn adın bundan sonra irmik tatlım olsun :KK70:
hiç halim yok uykum var bacaklarım çok ağrıyo kaç günlerdir. Kasık ağrılarımda yok ne hikmetse :KK51: ama bugün vajinama bıçak girdi gibi oldu. Regl olcam heralde çok gerginim. Eşimle bozuğuz mutsuzum kötüyüm işte yaaaaa :KK61:
Istedigin irmik tatlısı olsun yaa :))) yaparim kuzuma ben sen yeter ki iyi ol adim vezir parmagi bile olabilir :) ama halin hal degil söyliyim ;)

Istedigin irmik tatlısı olsun yaa :))) yaparim kuzuma ben sen yeter ki iyi ol adim vezir parmagi bile olabilir :) ama halin hal degil söyliyim :KK66:

Vezir parmağı mııı :KK70: halin hal değil derken? Allahımm doktor hanm ne kadarlık ömrüm :))))

Bn ztn 1senedr yavrumn acısyla ölüorm yanıorm dha bnm üzerme gliolr asaki torununun kolu kırıldı öle bi aglıo ki kaynanam snki cock kacncı kattn dusms gbi kc gn onun etkisndn ckamams bnm yavrm gtti kmse nlamdı
ayyy canım üzme kendini değmez onlar için ben neler yaşadım dönüpte necisin demediler daha da suçlu biz oluruz düşünmeyelim bunları bebişe odaklanalım değmz onlar için

Valla ya alttan ya dil alti ile ölçülmesi gerekiyor yumurtlama için dil alti daha iyi dedim :)))
ilacı alırken bide ateş ölçer aldım cnm dil altından ölçtüm 37.3 çıktı adetliyim ya daha düşük çıkması lazım değilmi

ilacı alırken bide ateş ölçer aldım cnm dil altından ölçtüm 37.3 çıktı adetliyim ya daha düşük çıkması lazım değilmi
Sabah belirli saatte ve ayaklarin yere daha basmadan ölçtüğün derece önemli çünkü gun icersinde değişir ateş bak sabah ölçtüm 8de yataktan cikmadan simdi olceyim yazayim

Back
X