- Emoji Skoru
- 6.441
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #41.041
Slm kizlar napiyonuz Nasılsıniz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açım benSlm kizlar napiyonuz Nasılsıniz![]()
Ayy caanim insanin kocasi olmadan tek basina yiyilmo dimiAçım benbenimki gelsin diye bekliyorum
![]()
Plan yapıyoruz yumurtalarım kaçmasın bu hafta diye sperm testi ni haftaya oteledik :)Ölme zaten be ya :)
Anaaam :)Cikar cikar evet![]()
Irsiyse demek olabilir :) ama döllenmenin 15.gunu cikar zaten normalde testte
35 gunde adet olan kisinin yumurtlama sorunu olur diye duymustum. Demek ondan dolayimi erken yada gec yumurtlama oluyor. Erken oluncada adet bitimine mi denk geliyor acaba
Sicak su torbasi falan koy ayaklarinin altina yaevet hiiic sevmedim bende bu ayi hic
![]()
CANIMCIM SENİN SOĞAN KÜRÜ NE ALEMDE:)Slm kizlar napiyonuz Nasılsıniz![]()
Devam canim 13 gun bitti 2 gun kaldi tatlm adete de 8 gun :))CANIMCIM SENİN SOĞAN KÜRÜ NE ALEMDE:)
açık sorcam şekerim kızlar kusura bakmayın artıkım:)Devam canim 13 gun bitti 2 gun kaldi tatlm adete de 8 gun :))
Akintim normal canim yogun degil yaniaçık sorcam şekerim kızlar kusura bakmayın artıkım:)akıntın ne alemde canım
Ama ocak ve Şubat öyle miGeçti canım ya ama fena çektirdi![]()
Sira bize geliyor artik devreeemAnaaam :)
Evet bnmde aklıma gelmedi değilçünkü ablamın da pek olmamış öyle akıntı falan. Sadece reglisine bikaç gün kala artk yerde bile uyuyup kalıyomuş reglisi 1 gün geçince yapmış pozitif :))) darısı başıma artk off
ya bende kuruluk yaptı sanki ilişki esnasında falan canım çok yanmaya başladı.akıntıdan ziyade tersi oldu sankiAkintim normal canim yogun degil yani
Aynen valla bendede kuruluk yapti cnm az once bile fark ettim heralde bizde iltihap felan yok ondan çünkü doktorda bana iltihap yok demistiya bende kuruluk yaptı sanki ilişki esnasında falan canım çok yanmaya başladı.akıntıdan ziyade tersi oldu sanki![]()
ay olmasın canımda inşallah.ama canım nasıl yanıyor kuruluktan eşimden kaçar oldum bi faydası olsa bariAynen valla bendede kuruluk yapti cnm az once bile fark ettim heralde bizde iltihap felan yok ondan çünkü doktorda bana iltihap yok demisti
Gelsin be dünür artikinSira bize geliyor artik devreeem![]()
Gelsin gelsin :) gelsin de artik onunla ugrasalim yoksa monopoly yüzünden yiyecegiz birbirimiziGelsin be dünür artikin![]()