• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Irsiyse demek olabilir :) ama döllenmenin 15.gunu cikar zaten normalde testte

Evet bnmde aklıma gelmedi değil ;) çünkü ablamın da pek olmamış öyle akıntı falan. Sadece reglisine bikaç gün kala artk yerde bile uyuyup kalıyomuş reglisi 1 gün geçince yapmış pozitif :))) darısı başıma artk off

Döndün mü evine bakim barışın mi esinle :KK60:
Evet bnmde aklıma gelmedi değil :KK66: çünkü ablamın da pek olmamış öyle akıntı falan. Sadece reglisine bikaç gün kala artk yerde bile uyuyup kalıyomuş reglisi 1 gün geçince yapmış pozitif :))) darısı başıma artk off

ya bende kuruluk yaptı sanki ilişki esnasında falan canım çok yanmaya başladı.akıntıdan ziyade tersi oldu sanki:KK11:
Aynen valla bendede kuruluk yapti cnm az once bile fark ettim heralde bizde iltihap felan yok ondan çünkü doktorda bana iltihap yok demisti

Aynen valla bendede kuruluk yapti cnm az once bile fark ettim heralde bizde iltihap felan yok ondan çünkü doktorda bana iltihap yok demisti
ay olmasın canımda inşallah.ama canım nasıl yanıyor kuruluktan eşimden kaçar oldum bi faydası olsa bari:mad:

Back
X