- Emoji Skoru
- 18.439
- Puanlar
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #41.141
Kimi beğenmiyor bizi ama begenmeyen öte gitsin diyoruz bizevet okudukça içim acıldı valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimi beğenmiyor bizi ama begenmeyen öte gitsin diyoruz bizevet okudukça içim acıldı valla
2 dk içinde buluyosun canım hiç bişi anlamadan:))ama bn kastığım için kendimi ağrım oluyo işte:)Kizlar bende hic alttan muayene olmadm doktor napiyo ki cok aciyo bu ay hamis olmazsam bende gidecm hastaneye de bak korktum simdi ben iliski sirasinda zor dayaniyom bide aciyorsa doktor nolacak
Kimi beğenmiyor bizi ama begenmeyen öte gitsin diyoruz biz![]()
Hayirlisi olsun insallah bari bos bos daha fazla beklemedinİlk 3 gün gecince kanda baktirmistim 0.1 cikmisti ama doktorum 1 hafta bekle dedi ve geldiler ki zaten bende hic gebelik belirtisi yoktu adet belirtim vardı. 3. Gün gidicem tekrar klomene baskicaz 3 ay ara vermistik ilaca
Yok kiz tam tersine bebek konusu disina cikiyormusuz halbuki bilerek çıkmaya çalışıyoruz da cikiss olmuyor dönüp dönüp bebege geliyor konuonların düşüncek şeyleri yokturda ondan ama bizim öyle mi bebek bebek bebek bebek bebek bebek yat kalk aynı ye iç aynı :)
Yumurta takibi için alttan bakıyor digerleri karindanay kızlar ben daha hiç alttan muayene olmadım 4 ay önce falan daha çalışmalara başlamadan önce bi sorun varmı diye gittiydim karnımdan ultrasonla baktı bide hormonlara baktı kandan bi sorun yok 6 ay deneyin olmazsa gel dedi. acaba alttanmı baktırmak gerekiyor ? bu ay olmazsa gidicem zaten yumurta takibimi yapıcak napçaksa yapsın .
Yok kiz tam tersine bebek konusu disina cikiyormusuz halbuki bilerek çıkmaya çalışıyoruz da cikiss olmuyor dönüp dönüp bebege geliyor konu[/QUOT
hayatımız bebekte ondan canım
Neyse nazlan bakalimYoo daha deel :))
Aynen cnm bende gelsin diye bekliyordum. Bebek yok kırmizilar yok o zaman kafa daha stresli oluyor. 3 gun sonra başlıcaz bakalim tekrar klomene. İnsallah 2015 guzel olur. 2013 -2014 pek iyi olmadiHayirlisi olsun insallah bari bos bos daha fazla beklemedin
Benimde 13-14 berbat geçti bu ay tutturamamissak 14 gün sonra adet günüm sonra yine calismalarAynen cnm bende gelsin diye bekliyordum. Bebek yok kırmizilar yok o zaman kafa daha stresli oluyor. 3 gun sonra başlıcaz bakalim tekrar klomene. İnsallah 2015 guzel olur. 2013 -2014 pek iyi olmadi![]()
Yumurta takibi için alttan bakıyor digerleri karindan
Benimde 13-14 berbat geçti bu ay tutturamamissak 14 gün sonra adet günüm sonra yine calismalaramaaa umutluyumm
![]()
Olacak inşallah da bizim bebişler dogmadan yaramazlik yapıyorİnsallah tutmuştur canim Allah sağlikli sekilde kucagimiza almayi nasip etsin. Zaten bu umut degil mi her ay gun saydiran bize. İnsallah bizimde olacak hayirlisiyla :)
Yumurta takibi için alttan bakıyor digerleri karindan
Tatlim sıkma kendini bu kadarKizlar adetime 8 gun kaldi ama zaman gevmek bilmiyo yaa stres mahvetti beni![]()
Benim doktor bana hep üsten baktı . Eşi alttan bakmayi yasakladi mi ki :) :)
Allah Allah bilemedim ultrasonuna guveniyordur :))Benim doktor bana hep üsten baktı . Eşi alttan bakmayi yasakladi mi ki :) :)