• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Kizlar bende hic alttan muayene olmadm doktor napiyo ki cok aciyo bu ay hamis olmazsam bende gidecm hastaneye de bak korktum simdi ben iliski sirasinda zor dayaniyom bide aciyorsa doktor nolacak
2 dk içinde buluyosun canım hiç bişi anlamadan:))ama bn kastığım için kendimi ağrım oluyo işte:)

İlk 3 gün gecince kanda baktirmistim 0.1 cikmisti ama doktorum 1 hafta bekle dedi ve geldiler ki zaten bende hic gebelik belirtisi yoktu adet belirtim vardı. 3. Gün gidicem tekrar klomene baskicaz 3 ay ara vermistik ilaca
Hayirlisi olsun insallah bari bos bos daha fazla beklemedin

onların düşüncek şeyleri yokturda ondan ama bizim öyle mi bebek bebek bebek bebek bebek bebek yat kalk aynı ye iç aynı :)
Yok kiz tam tersine bebek konusu disina cikiyormusuz halbuki bilerek çıkmaya çalışıyoruz da cikiss olmuyor dönüp dönüp bebege geliyor konu :-)

ay kızlar ben daha hiç alttan muayene olmadım 4 ay önce falan daha çalışmalara başlamadan önce bi sorun varmı diye gittiydim karnımdan ultrasonla baktı bide hormonlara baktı kandan bi sorun yok 6 ay deneyin olmazsa gel dedi. acaba alttanmı baktırmak gerekiyor ? bu ay olmazsa gidicem zaten yumurta takibimi yapıcak napçaksa yapsın .
Yumurta takibi için alttan bakıyor digerleri karindan

Hayirlisi olsun insallah bari bos bos daha fazla beklemedin
Aynen cnm bende gelsin diye bekliyordum. Bebek yok kırmizilar yok o zaman kafa daha stresli oluyor. 3 gun sonra başlıcaz bakalim tekrar klomene. İnsallah 2015 guzel olur. 2013 -2014 pek iyi olmadi :(

Aynen cnm bende gelsin diye bekliyordum. Bebek yok kırmizilar yok o zaman kafa daha stresli oluyor. 3 gun sonra başlıcaz bakalim tekrar klomene. İnsallah 2015 guzel olur. 2013 -2014 pek iyi olmadi :KK43:
Benimde 13-14 berbat geçti bu ay tutturamamissak 14 gün sonra adet günüm sonra yine calismalar :KK4: amaaa umutluyumm:anneadayı:

kızlar bişey sorcam ya kasımın 23ünde yumurtlama tarihimdi 2 gün öncesi ve 2 gün sonrası ilişkide bulunduk eşimle ayın 7sındede adet oldum normal hala aklımı kurcalıyo acaba geç döllenme olduysa ben hamileysem diye gecendede yaramı dondurttum alttan muayene edıldı o zaman belli olurdu demi hamileliğim yoksa olmazmıydı ayy kafamı kurcalayıp duruyorum

Benimde 13-14 berbat geçti bu ay tutturamamissak 14 gün sonra adet günüm sonra yine calismalar :KK4: amaaa umutluyumm:anneadayı:

İnsallah tutmuştur canim Allah sağlikli sekilde kucagimiza almayi nasip etsin. Zaten bu umut degil mi her ay gun saydiran bize. İnsallah bizimde olacak hayirlisiyla :)

İnsallah tutmuştur canim Allah sağlikli sekilde kucagimiza almayi nasip etsin. Zaten bu umut degil mi her ay gun saydiran bize. İnsallah bizimde olacak hayirlisiyla :)
Olacak inşallah da bizim bebişler dogmadan yaramazlik yapıyor :KK20: anneeem nerdesin tospam :KK36:

Back
X