• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

hayatımız stres zaten bide yapmayın diyorlar ya daha cok strese giriyo ınsan

Her ay hesap kitapla geciyor. Yumurtladim mi catladi mi derken stres oluyor turtu mu acaba test yapsam cikar mi. Agir kaldirmayayim ne olur ne olmaz derken stres yapmamak imkansiz

Allah biliyo bi tek gittiğim prof erkekti onda da salak dr um mol gebelik dedi diye prof a gitmek zorunda kaldım onun haricinde hepsi bayandı ve hep alttan muayene ettiler ne var bu aşağıda anlamıyorum adam gibi bak yukardan ama yok illa görecek :KK53:
Ultrasondan belli oluyor ama bi bakcam hayatta birakmam der gibi bakiyorlar adama :KK33:

Her ay hesap kitapla geciyor. Yumurtladim mi catladi mi derken stres oluyor turtu mu acaba test yapsam cikar mi. Agir kaldirmayayim ne olur ne olmaz derken stres yapmamak imkansiz

eşim daha ilk aydan sanki hamileymısım gibi davranıyordu aman ağır kaldırma aman yavaş hareket et bende yuh aşkm senin gibi olan yoktur diyordum :)

Allah biliyo bi tek gittiğim prof erkekti onda da salak dr um mol gebelik dedi diye prof a gitmek zorunda kaldım onun haricinde hepsi bayandı ve hep alttan muayene ettiler ne var bu aşağıda anlamıyorum adam gibi bak yukardan ama yok illa görecek :KK53:

Ay abla çok kötü bişey ama yaa :( o haller geliyo da şuan gözümün önüne yemin ederim iğrendim resmen. Bnm annemin de doğumu son anda riske girdiği için mecbur kaldı erkek doktor girdi kardeşim içerde 1 hafta fazla kalmış işte bazı salak doktorlar yüzünden olabiliyo böyle şeyler ama keyfi gidenlere inanamıyorum. Korkuyorum ben bide öyle şeylerden sapık olanları taciz edenleri varmış :KK17: bnm doktora ben nerdeyse nine dicem yaşlı olduğu için biraz da ondan rahatım ;) ama yinede iğrençççç bu alttan bakma olayı :(

eşim daha ilk aydan sanki hamileymısım gibi davranıyordu aman ağır kaldırma aman yavaş hareket et bende yuh aşkm senin gibi olan yoktur diyordum :)

Bizde hep bi tedavi asamasinda oldugumuz icin bana da agir kaldirma diyor. Ama her ay zaten ben yok diye üzuldugum icin o pek duyguya girmiyor . Bu gunum gecti soyledim acaba mi diye yuzunde bi gulumseme oldu ama bu ayda olmadi nasip :)..

inşallah tatlım 1 5 senelik evliyim 2 aydır düşünmeye başladıydık tutmadı yeniyim ama insan heveslenıyo hemen oluvercekmiş gibi geliyo

Yaş kaç..?
Ben 2 senelik evliyim doğal yollarla korunduk ilk bir sene zannediyorum ki yapınca hemen bebek olur snr olsun dedik artık başladık çalışmalara bi kürtajım oldu 3 aylıkken kalbi durdu temmuz 15 de aldılar 3 ay ara verdik şimdi tekrar başladık hayırlısıyla inş hepimizin kuzucukları olur

Ay abla çok kötü bişey ama yaa :KK43: o haller geliyo da şuan gözümün önüne yemin ederim iğrendim resmen. Bnm annemin de doğumu son anda riske girdiği için mecbur kaldı erkek doktor girdi kardeşim içerde 1 hafta fazla kalmış işte bazı salak doktorlar yüzünden olabiliyo böyle şeyler ama keyfi gidenlere inanamıyorum. Korkuyorum ben bide öyle şeylerden sapık olanları taciz edenleri varmış :KK17: bnm doktora ben nerdeyse nine dicem yaşlı olduğu için biraz da ondan rahatım :KK66: ama yinede iğrençççç bu alttan bakma olayı :KK43:

Aynen tatlım tam anlamıyla iğrençççç :))

Bizde hep bi tedavi asamasinda oldugumuz icin bana da agir kaldirma diyor. Ama her ay zaten ben yok diye üzuldugum icin o pek duyguya girmiyor . Bu gunum gecti soyledim acaba mi diye yuzunde bi gulumseme oldu ama bu ayda olmadi nasip :)..

allahım kararlamıştır olcaktır inşallah şu yılbaşı akşamı abdest alıp namaz kılacağım ve bol bol dua edicem hepimize yeni yıla bebişlerle girelim

Yaş kaç..?
Ben 2 senelik evliyim doğal yollarla korunduk ilk bir sene zannediyorum ki yapınca hemen bebek olur snr olsun dedik artık başladık çalışmalara bi kürtajım oldu 3 aylıkken kalbi durdu temmuz 15 de aldılar 3 ay ara verdik şimdi tekrar başladık hayırlısıyla inş hepimizin kuzucukları olur

23 yaşındayım senin?

allahım kararlamıştır olcaktır inşallah şu yılbaşı akşamı abdest alıp namaz kılacağım ve bol bol dua edicem hepimize yeni yıla bebişlerle girelim

Ben yeni yıla beni 10 gün bekletipte bu aksam gelen kırmizilarla gircem :) insallah hepimiz icin hayirlisi olur

kızlar bişey sorcam ya kasımın 23ünde yumurtlama tarihimdi 2 gün öncesi ve 2 gün sonrası ilişkide bulunduk eşimle ayın 7sındede adet oldum normal hala aklımı kurcalıyo acaba geç döllenme olduysa ben hamileysem diye gecendede yaramı dondurttum alttan muayene edıldı o zaman belli olurdu demi hamileliğim yoksa olmazmıydı ayy kafamı kurcalayıp duruyorum
canım büyük ihtimalle hamile değilsin. acaba varmıdır deyip kendini boşa üzme önümüzdeki maçlara bakalım de motivasyonunu yüksek tut inşallah bu ay olur canım

Ayy kıyamam aynı benimki bu ay 2 gün gç oldum normald günüm hiç şaşmaz wcye gittikçe oldun mu diye sorup durdu bebiş mi var acaba diyodu ama 3 gün oldum o sevinci gitsede bana belli etmemeye çalışıyo yavrum yaa benim bebeğim sensin olmasın takılma diyo insan daha çok üzülüyo :(

canım büyük ihtimalle hamile değilsin. acaba varmıdır deyip kendini boşa üzme önümüzdeki maçlara bakalım de motivasyonunu yüksek tut inşallah bu ay olur canım

inşallah canım ya 7sınde adet olmam gerek gelsınde bi kontole gıdıcem dr ne dıcek bakalım sorun kalmadıysa devam edicez

Back
X