- Emoji Skoru
- 3.152
- Puanlar
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #41.241
günaydın kızlar bugün nasıl moraller akşamları giremiyorum baya kaynatmışınız 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım bıraktığın gibiyiz :) kar yağıyor ne güzelgünaydın kızlar bugün nasıl moraller akşamları giremiyorum baya kaynatmışınız![]()
burayada gönder canım yağmur yağıyo buraya da soğuk var kar görmeyeli çok oldu özledik yaaGünaydın canım bıraktığın gibiyiz :) kar yağıyor ne güzel
aynen valla :) çok soğuk ama hava canımburayada gönder canım yağmur yağıyo buraya da soğuk var kar görmeyeli çok oldu özledik yaa
inşallah iyi şeyler söyler canım bnd cuma günü rahim filmi çektiricem heyecanlıyım ve korkuyorum bide utanıyorumaynen valla :) çok soğuk ama hava canım
yarın dr a gidecem bakalım neler diyecek .. heyecanlıyım
anam onu benden de isteyebilir dr bende çok korkuyorum ondaninşallah iyi şeyler söyler canım bnd cuma günü rahim filmi çektiricem heyecanlıyım ve korkuyorum bide utanıyorum![]()
hiç sorma geçen ay dedi yok dedim ama bu ayda olmazsa isterim dedi mecbur artık bi o kaldı yapılmadık korkuyorum utanıyorum daha hiç öyle muayene falanda olmadım ya bu ilk olacakanam onu benden de isteyebilir dr bende çok korkuyorum ondan![]()
geçen sene bakılmıştı o zaman biraz yüksekti sonra bi sorun çıkmadıArkadaslar tiroid hormonlariniz icn tahlil yptnz mi hic?
Her sabah olcmeye devam et bakalım benim dün 36 bugün 35.8 çıktı nesela düşmez yukselirse veya yuksekte sabit kalirsa yumurta döllenmiş oluyorbugün aynen öyle yaptım ve tam seninki çıktı 36.6 cnm
He ya :)her zamanki halimiz ama gündüz kaynatmasi daha güzelgünaydın kızlar bugün nasıl moraller akşamları giremiyorum baya kaynatmışınız![]()
devam edicem cnm bide bunu deneyelim bakalım elimize ne geçicek :)Her sabah olcmeye devam et bakalım benim dün 36 bugün 35.8 çıktı nesela düşmez yukselirse veya yuksekte sabit kalirsa yumurta döllenmiş oluyor![]()
evet yaa bn işyerinden giriyorum iyi oluyo sters atıyorum kaynatmaya devamHe ya :)her zamanki halimiz ama gündüz kaynatmasi daha güzel![]()
nasıl hiç muayene olmadınhiç sorma geçen ay dedi yok dedim ama bu ayda olmazsa isterim dedi mecbur artık bi o kaldı yapılmadık korkuyorum utanıyorum daha hiç öyle muayene falanda olmadım ya bu ilk olacak![]()
Günaydın canım nasılsın bebiş nasıl :)selam ben geldimm
baya her gittiğimde hep ultrasyondan baktınasıl hiç muayene olmadın
aynen burdada :)Günaydın kızlarr kar yağıyor![]()
alla alla çok entresan :)baya her gittiğimde hep ultrasyondan baktı