• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

kuzum bu hafta rahim filmi çekilecek diye klomen kullanmıcam bu ayı boş geçirmek istemiyorum yumurtalar büyümezse iye kokuyorum günlük havuç suyu içiyorum ceviz kuru üzüm elma muz bide tarçın bal çörek otu karışımı yaptık bide kuru incir yiyorum sence başka ne yapsam
Bunlar yeterli zaten cnm.ins her sey yolunda gider.stres yapma.unuttugun zman hr sy yolunda gdyo.

Bende tatlım ya akşama halvet var ona göre diyorum off yine mi yaa diyo bak benim istediğim zaman olmazsa sen isteyince de sittin sene olmaz diyorum tamam canım bişey demedim oley yine mi dedim dio :))
Ayhhh inş olsun bi kuzumuz da accik de kendi yavrumuzu sevelim :KK46::KK68:
aynen canım. gülüyor valla halime. ben de neden gülüyorsun sadece ben mi istiyorum diyorum. olur mu tatlım ben de istiyorum ama senin bu hesapların dr araştırmaların izle ve gül diyor :KK49:azimle hırsla ve istekle :)

yegenim ada da öyle 2 sene sonra geldi. ilk evlat, ilk yeğen, ilk torun. 10 aylık ama nasıl şımarık. her istediğini şimdiden yaptırıyor :KK46:

Benim ablamın kızı 3,5 yaşında ama o da öyle herşey benim istediğim gibi olacak diyo ayhh öyle tatlı ki bal bal
Bana böyle söylüyo gecen serapcığım senin karnında bebek varmış ama ölmüş olsun üzülme tamam mı ben varım yine de olucakmış diyo
Snr niye öldü noldu kim yaptı 50 tane soru soruyo

Benim ablamın kızı 3,5 yaşında ama o da öyle herşey benim istediğim gibi olacak diyo ayhh öyle tatlı ki bal bal
Bana böyle söylüyo gecen serapcığım senin karnında bebek varmış ama ölmüş olsun üzülme tamam mı ben varım yine de olucakmış diyo
anam yavrum ya. nasılda tatlı oluyorlar. al içine sok. üzülürde moral de verir. canımızın canları

aynen canım. gülüyor valla halime. ben de neden gülüyorsun sadece ben mi istiyorum diyorum. olur mu tatlım ben de istiyorum ama senin bu hesapların dr araştırmaların izle ve gül diyor :KK49:azimle hırsla ve istekle :)

:KK70::KK70::KK70:
Erkekler ya çok istiyolar ama belli etmemeye çalışıyorlar
Olur niye bu kadar kasıyosun bi huzur ve kendine ya diyo ama regl 2 gün geçti bu ay görmen lazım bana yemek hazırlamalar bulaşık yıkamalar otur sen kalkma ben çay yaparım:KK59:

anam yavrum ya. nasılda tatlı oluyorlar. al içine sok. üzülürde moral de verir. canımızın canları

Sormaya aynen canımın parçası ona bişey olsa oturup saatlerce ağlıyorum yavrum hemencik hasta oluyo iğneden de korkuyo o ağlıyo ben ağlıyorum
Tanem sen ağlarsan ben çok üzülürüm ağlarım ama dedim ağrısı olmasına rağmen ağlamadı yanımda annesinin yanına gitti ağladı kuzum benim

oooyyy kuzum yerim onu yaa şimdiki çocuklar böyle

oooyyy kuzum yerim onu yaa şimdiki çocuklar böyle

Aynen canım şimdi çocuklar analarının karnından kitap yutup çıkıyolar hepsi çok bilmiş gezmeye götürelim dedik eşime yol tarif ediyo uğurcuğum bak şimdi kırmızı yandı durrrr yeşil geç sarı bekleee ben biliyorum sen bilmiyo musun diyo bizim eve burdan gidilmiyo ki diyo dönüş yolunda aşşadan aşşadaannnn diyo haspam :))

Aynen canım şimdi çocuklar analarının karnından kitap yutup çıkıyolar hepsi çok bilmiş gezmeye götürelim dedik eşime yol tarif ediyo uğurcuğum bak şimdi kırmızı yandı durrrr yeşil geç sarı bekleee ben biliyorum sen bilmiyo musun diyo bizim eve burdan gidilmiyo ki diyo dönüş yolunda aşşadan aşşadaannnn diyo haspam :))
oyyy oyy aynı bizimkilerde öyle yaa onları öyle görünce benim daha çok canım yanıyo bnm niye yok diyorum

Back
X