- Katılım
- 10 Aralık 2014
- Mesajlar
- 8.631
- Emoji Skoru
- 6.441
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #41.901
Insallah canim benimAz kalmış canım benim ya hadi hayırlısı inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canim benimAz kalmış canım benim ya hadi hayırlısı inşallah
Kostururken isinirsin bende olmadi ya yarin ya öbür gün cikar atarim resim olmadıyarın çıkartıcam eşimi nolursa olsun :) foto atıcam eger çıkarsak :) ama cok suguk![]()
tamam bebemm benim mucuk ee sen napıyısun bebiş işlerinde son gelişme neKostururken isinirsin bende olmadi ya yarin ya öbür gün cikar atarim resim olmadı![]()
kıyamam ne zaman gelcek kocan:)Benimki hemen baslar ayağında corap var mi su torbasi yapayım mi :) özledim kocami yaa
Pazar yumurtlama oldu benim 1 gun ömrü var ya sevgili yimirtanin ben doktora pıhtılaşma veya genetik test lazım mı diye sormadan cesaret edemedim açıkçası ama doktorum bana genetik testi pek de ihtiyacın yok pıhtılaşma içinde bir tahlil yaptır hamileyken ona göre hareket ederiz deyince biz de dünü değerlendirdik bakalım inşallah hala yaşadığı saate denk getirmisizdirtamam bebemm benim mucuk ee sen napıyısun bebiş işlerinde son gelişme ne![]()
Aradi simdi geliyormus :) isyeri cok uzak canim teee karsida yolunkıyamam ne zaman gelcek kocan:)
hayırlısı olsun tatlım tutmuştur o saatPazar yumurtlama oldu benim 1 gun ömrü var ya sevgili yimirtanin ben doktora pıhtılaşma veya genetik test lazım mı diye sormadan cesaret edemedim açıkçası ama doktorum bana genetik testi pek de ihtiyacın yok pıhtılaşma içinde bir tahlil yaptır hamileyken ona göre hareket ederiz deyince biz de dünü değerlendirdik bakalım inşallah hala yaşadığı saate denk getirmisizdir![]()
bebek düşününenler için tek kayganlaştırıcı preseed diye bi jel cnm hamile kalmayı kolaylastırıyo hemde vajinal salgılarla denk değerde araştır bak taatlmmkızlaar bişi sorcamm kayganlaştırıcı olarak ne kullanıyorsunuz bn zeytinyağı kullanıyorum ama bu formda okudum o da agrı yapabiliyomus kasıklarda acaba bnm ilişki sırasında ağrım çok oluyor .ondan mı ki![]()
Bakalım inşallah tutacağı varsa tuttu artıkhayırlısı olsun tatlım tutmuştur o saatinşallah
Zeytinyaği ilk defa duydum :-/kızlaar bişi sorcamm kayganlaştırıcı olarak ne kullanıyorsunuz bn zeytinyağı kullanıyorum ama bu formda okudum o da agrı yapabiliyomus kasıklarda acaba bnm ilişki sırasında ağrım çok oluyor .ondan mı ki![]()
bir arkadaşım tavsiye etmişti vajinismusu onla yendim ama sürekli kullanmak zarar mı ki merak ettimmZeytinyaği ilk defa duydum :-/
bendeeZeytinyaği ilk defa duydum :-/
bakalım bizim aşılama tutucakmı doktor 3 yumurtan var üçüde tutarsaa dedi aklım gittiBakalım inşallah tutacağı varsa tuttu artık![]()
bebek düşününenler için tek kayganlaştırıcı preseed diye bi jel cnm hamile kalmayı kolaylastırıyo hemde vajinal salgılarla denk değerde araştır bak taatlmm
Su dışında birsey kullanmayin diyorlar bak şu preseedi kullan sende bencebir arkadaşım tavsiye etmişti vajinismusu onla yendim ama sürekli kullanmak zarar mı ki merak ettimm![]()
bn de diyorum allahım 2 tane olsa bi taşla 2 kuş ne güzel olur:)bakalım bizim aşılama tutucakmı doktor 3 yumurtan var üçüde tutarsaa dedi aklım gitti![]()
Uuuu gerçi belli olmaz da :) benim de iki yımırta vardibakalım bizim aşılama tutucakmı doktor 3 yumurtan var üçüde tutarsaa dedi aklım gitti![]()
ewt cnm kocama aldırcam internetten.)) ama sahtesi varmış gerçeği varmış nasıl ayırt ediliyor acaba:=)Su dışında birsey kullanmayin diyorlar bak şu preseedi kullan sende bence
Dimi ama :))bn de diyorum allahım 2 tane olsa bi taşla 2 kuş ne güzel olur:)