• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

benin annemin 5 tane var ama eşimin tarafnda görümcemdede yk bendede annem herkzden cok ıstıyo çnkü babam vefat etmeden bir gün önce annemle yatarken sümeyyeninde bebeği olsada ölmeden görsem demiş ertesi gün vefat etti o yzden annemde dört gözle bekliyo:KK43:
Oy ya Allah rahmet eylesin :( olur kuzum olur bak az kaldi iki haftaya belli olacak herşey

canlar bnm uykum geldii:))hepinize iyi gecelerr şimdiden herkese mutlu bebekli sağlıklı nice yıllar dilerimm:KK73:

Rahim duvari kalinligi ölçmek diye birsey yok aslinda olay şu yumurtlama zamani vücudun kendini hamileliğe hazırlamak için rahim duvarı yavaş yavaş kalınlaşır âdet olduğu zaman da rahim duvarların dökülüyor zaten o kanamanın sebebi de o benim mesela çarşamba biraz ince demişti cuma normal dedi yani değişiyor o

Canim bir kac kişiden duydum olculuyormus hatta kac cm oldugunuda soyledide unuttum. Hatta o kişi ilac kullaniyormus rahim duvari cok ince diye. Doktor bebek tutunmaz demis.

Canim bir kac kişiden duydum olculuyormus hatta kac cm oldugunuda soyledide unuttum. Hatta o kişi ilac kullaniyormus rahim duvari cok ince diye. Doktor bebek tutunmaz demis.
Progestan veriyorlar kalinlassin diye ama dedigim gibi yavas yavas kalinlasiyor o yumurtlama zamani hamile kaldin kaldin kalmadin dökülüyor dedim ya çarşamba ince dedi doktor cuma kalin

Sahiden mi canim yani illa catlamasi icin akinti olmasi sart degilmi gerçekten

Canim bu ay benimde akintim olmadi. Gecen ay olmuştu. Bu ay ben rahim filmi cektirdim adetin 8. Günü acaba rahim filmi yumurlamaya engelmi oluyor bu ay yada yumurtam olduda kuru mu gecti bu ay rahim filminden dolayi anlamadim. Bende duydum akinti olmayan ama yumurta catlayan

Progestan veriyorlar kalinlassin diye ama dedigim gibi yavas yavas kalinlasiyor o yumurtlama zamani hamile kaldin kaldin kalmadin dökülüyor dedim ya çarşamba ince dedi doktor cuma kalin

Anladım canim bende diyorum acaba bende kalinlik incelik var ondan mi olmuyor diyordum o zaman onlada alakasi yok.

Simdi bakindim da kalin olmasi hamilelige engel diyor eger doktor kalinlasmasini yeterli bulmuyorsa progestan veriyormus doktorun sana birset demediyse sıkıntı yapma
Anladım canim bende diyorum acaba bende kalinlik incelik var ondan mi olmuyor diyordum o zaman onlada alakasi yok.

Simdi bakindim da kalin olmasi hamilelige engel diyo doktor kalinlasmasini yeterli bulmuyorsa progestan veriyormus doktorun sana birset demediyse sıkıntı yapma
Ben 1.5 senelik evliyim canim sadece 1 kere alttan muayene yaptirabildim 1 de rahim filmi o zamanda doktor herseyin normal dedi zaten yaptiramiyorum muayene bir türlü yaa

Back
X